Εργαλείο προπαγάνδας της κυβέρνησης η ΕΡΤ

Εργαλείο προπαγάνδας της κυβέρνησης η ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Την στάση της κυβέρνησης έναντι των δημοσίων ΜΜΕ, ιδιαίτερα της ΕΡΤ, επέκρινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μετά τη σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης δήλωσε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο υποβάθμισης της Δημόσιας Τηλεόρασης και μετατροπής της σε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης».

«Η μνημονιακή κυβέρνηση και ιδιαίτερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε απόλυτη συνεργασία με τα άλλα δύο μνημονιακά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ,  έχουν μετατρέψει την ΕΡΤ σε ΥΕΝΕΔ παλαιάς κοπής», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή που μειώνουν μισθούς, απολύουν συμβασιούχους και περιορίζουν δικαιώματα στους εργαζόμενους και δημοσιογράφους στην ΕΡΤ, προσλαμβάνουν σε θέσεις ειδικών συμβούλων, δημοσιογράφους με πλουσιοπάροχες αμοιβές, πολλοί εκ των οποίων ούτε καν εμφανίζονται στο γυαλί».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM