Ο Ερντογάν θα συναντηθεί την Τετάρτη με αντιπροσωπεία των διαδηλωτών

Ο Ερντογάν θα συναντηθεί την Τετάρτη με αντιπροσωπεία των διαδηλωτών Facebook Twitter
0

Η τουρκική κυβέρνηση θα προβεί σε όλα τα βήματα που προβλέπει ο νόμος, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία των διαδηλωτών.

Ο Αρίντς ανέφερε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, «νόμιμες», όπως είπε, συγκεντρώσεις του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

«Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο που μέχρι τότε θα έχουν γίνει όλα τα νόμιμα βήματα», τόνισε. Σύμφωνα με τον Αρίντς, «στην πλατεία Ταξίμ και στην Άγκυρα συγκεντρώνονται πολίτες, αλλά υπάρχουν και ακραίες ομάδες που προκαλούν ζημιές. Η Τουρκία δεν θα έπρεπε να το ζήσει αυτό. Η κυβέρνηση έχει καθορίσει αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν θα επιτραπούν σε καμία περίπτωση παράνομες συγκεντρώσεις. Θα γίνουν όλα όσα προβλέπει ο νόμος».

Ο εκπρόσωπος είπε πως ο Ερντογάν την Τετάρτη  θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία, δίχως όμως να διευκρινίσει από ποιους θα αποτελείται η αντιπροσωπεία αυτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Διεθνή / Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Είχε προηγηθεί η απειλή της Χαμάς περί αναβολής επ’ αόριστον της προσεχούς ανταλλαγής ομήρων και κρατουμένων στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Διεθνή / Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Ο Ντέλινγκερ υποστηρίζει ότι η απομάκρυνσή του ήταν παράνομη και αποτελεί μέρος της εκτεταμένης αναδιοργάνωσης της ομοσπονδιακής διοίκησης που προωθεί η κυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM