Αρχίζει η κρίσιμη σύσκεψη

Αρχίζει η κρίσιμη σύσκεψη Facebook Twitter
0

Κοινό μέτωπο εν όψει της κρίσιμης σύσκεψης που αρχίζει σε λίγο φαίνεται να συγκροτούν Βενιζέλος και Κουβέλης οι οποίος είχαν συνάντηση νωρίτερα.

«Ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν», δήλωσε ο κ. Κουβέλης μετά την συνάντηση, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αυτή την ώρα σύσκεψη στην Ιπποκράτους.

Το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό αρχίζει στις 6 το απόγευμα με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να παραμένουν αμετακίνητοι στη θέση ότι πρέπει να ανοίξει αμέσως η δημόσια τηλεόραση. Χθες το βράδυ ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Σαμαρά. Αυτό που ζητά είναι να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ και στη συνέχεια να γίνει άμεσα και η εκκαθάρισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος είπε στον κ. Σαμαρά ότι επιμένει στις θέσεις που έχει δημόσια διατυπώσει και πως θεωρεί ότι το ΣτΕ, διατάσσει το άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ, καθώς και ότι η παράταση του κλεισίματος συνιστά παραβίαση αυτής της διαταγής, που δείχνει ασέβεια προς το δημοκρατικό κράτος δικαίου.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιμένει στην άποψη του να ανοίξει η ΕΡΤ με το ίδιο προσωπικό που λειτουργούσε μέχρι την ημέρα που αποφασίστηκε το κλείσιμο της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM