Καύσωνας και τρέξιμο στην πόλη;

Καύσωνας και τρέξιμο στην πόλη; Facebook Twitter
0

Καύσωνας και τρέξιμο στην πόλη; ΟΚ, εξ ορισμού, ο συνδυασμός είναι κομματάκι ζόρικος. Βέβαια, όταν το τρέξιμο γίνεται με το Nike+ Run Club στα στενάκια της Πλάκας και οι ανακουφιστικές διατάσεις κάτω από τη «σκιά» της Ακρόπολης, το πράγμα μπορεί να αποδειχθεί απροσδόκητα «δροσερό» για το πνεύμα...

Πόσο δε μάλλον, αν έχεις «ανακαλύψει» το νέο app της Nike, Nike+ Challenges, όπου προ(σ)καλείς και προ(σ)καλείσαι από άλλους δρομείς για να τους συναγωνιστείς, να συνομιλήσεις, να κερδίσεις μετάλλια στο προφίλ σου, να βγάλεις τον «αθλητή»  από μέσα σου (όσο καλά κρυμμένος κι αν είναι).

Πάντως, αυτό που απόλαυσα περισσότερο στην τελευταία προπόνηση του Nike+ Run Club Center για το καλοκαίρι ήταν η αίσθηση του τρεξίματος και ο λόγος είναι ο εξής:  «Εφοδιάστηκα» με τα κατάλληλα παπούτσια για running (όσοι βρίσκεστε στη φάση της αγοράς αθλητικών ρίξτε μια ματιά στα Nike Lunarglide+ 5, αυτά τα παπούτσια είναι λες και πατάς σε πουπουλένια σόλα), κάτι που θεωρούσα ασήμαντο τις πρώτες φορές που έτρεξα. Όμως, δεν είναι. Και από χθες δεν με ευχαριστούν μόνο τα πνευμόνια μου, αλλά και τα πέλματά μου...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ