Η λίστα του Γιώργου

Η λίστα του Γιώργου Facebook Twitter
1

O Γιώργος Νάστος είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος. Ενας αγαπημένος φίλος και πολύ καλόγουστος τύπος. Και ωραίος να τα λέμε και αυτά (επισυνάπτεται φωτό για του λόγου το αληθές).

Στο facebook ανεβάζει τέλεια τραγουδάκια, τα οποία συνήθως απευθύνει στην (απέναντί του) συνάδελφο και φίλη μας Μαριλένα (Αστραπέλλου). Είπαμε να πιούμε και εμείς από αυτή την πηγή και του ζητήσαμε να μας χαρίσει μερικά τραγούδια για το καλοκαίρι. Ως καλός δημοσιογράφος έβαλε και τιτλάκια.

4 λέξεις μόνο: Πολύ σέξι ρε φίλε.


***************************************

Δεν καψουρεύτηκα ποτέ τον Ραλφ Μάτσιο. Μάλλον είμαι ο μόνος.


****************************************


Βράδυ Κυριακής. Επιστροφή από εκδρομή στην Πελοπόννησο. Ανοιχτά παραθυρα. Βλέπεις τα φωτισμένα διυλιστήρια και θυμάσαι το Λος Αντζελες στις ταινίες του Μάικλ Μαν. Ποιο Παρίσι;


********************************************


Τόσο καλό που ξεχνάς ακόμη και τη διαφήμιση που προηγείται στο YouTube με τον σερβιτόρο που βάζει τον τουρίστα να κάνει «τσσσςςςς».


*************************************************


Γνώριζαν καλά οι άτιμοι τι διαμάντι έφτιαχναν. Γι'αυτό έβαλαν τους στίχους: «There's this tune I found that makes me think of you somehow / when i play it on repeat». Copy. Paste. Κι έτοιμο το status στο Facebook.


********************************************


Ρετρό εξτραδάκι.
Καλή δύναμη.

******

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ