Οργή Γιάννη Ρουμπάτη στον «αέρα» της Δ.Τ.: «Ντροπή και αθλιότητα ό,τι συμβαίνει εδώ!» »

Οργή Γιάννη Ρουμπάτη στον «αέρα» της Δ.Τ.: «Ντροπή και αθλιότητα ό,τι συμβαίνει εδώ!» » Facebook Twitter
3

Με οργή ξέσπασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης, καλεσμένος το πρωί στην εκπομπή της Δ.Τ. που παρουσιάζουν η Οντίν Λιναρδάτου και της Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Ο κ. Ρουμπάτης μπροστά στις έκπληκτες παρουσιάστριες έκανε λόγο για «ντροπή», αναφερόμενος στη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης. «Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Δεν αφορά εσάς. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα», είπε.


"Η Δημόσια Τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν παίζει κανένα ρόλο, δεν την βλέπει κανείς!", είπε μεταξύ άλλων ο καλεσμένος δημοσιογράφος.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, στο πρώτο δελτίο ειδήσεων που μετέδωσε χθες η Δ.Τ. με παρουσιαστή τον Προκόπη Δούκα, τα ποσοστά  σταθεροποιήθηκαν στο 6,5% ενώ στο κοινό ηλικίας 15 ως 44 ετών, το ποσοστό ήταν μόλις 1,2%.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όσα είπε ο Ρουμπάτης είναι αληθινά και έκανε πολύ καλά που βρήκε το θάρρος να πάει εκεί να ξεμπροστιάσει τις αθλιότητες της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες.Έτσι έπρεπε να κάνουν και τα στελέχη όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να πηγαίνουν και να τα λένε χύμα και όχι να κάνουν εμπάργκο λες και θα σκάσει ο Σαμαράς, ο Κεδίκογλου και ο Καψής αν δεν θα ακουγεται η αντίθετη άποψη. Συνεχίζουν να "αγωνίζονται" λες και είναι στη δεκαετία του 70.Οι παρουσιάστριες και όλοι όσοι έχουν προσληφθεί δεν φταίνε, αν δεν έκαναν αυτοί αίτηση για πρόσληψη, κάποιοι άλλοι θα πήγαιναν στη θέση τους.Το θέμα είναι ότι όπως λειτουργεί η Δουτουνεριτ θυμίζει τα πρώτα βήματα της ΥΕΝΕΔ και πλάνα από την ταινία "λούφα και παραλλαγή". Δεκαετίες πίσω μας πήγε η φαεινή ιδέα του Αντώνη.