Blogger 2009

Facebook Twitter
0

(Το νέο προφιλ του blogger )

 10. 

Στο σεξ ,όταν βαριέσαι τσεκάρεις με το ελεύθερο χέρι τον σχολιασμό στο blog σου. Έχεις μάθει να απαντάς στα σχόλια με το ένα χέρι μετά από μήνες ,εξάσκησης. Την κοπέλα σου δεν την ενοχλεί γιατί και αυτή κάνει το ίδιο με το ελεύθερο χέρι , όποτε δεν τίθεται θέμα ζήλιας , βαρεμάρας ή κρίσης στην σχέση . Όταν συζητάτε το θέμα , επειδή η επικοινωνία είναι το παν σε ένα ζευγάρι, γελάτε και οι δυο νευρικά με τα άλλα ζευγάρια που κάνουν το ίδιο την ώρα του σεξ αλλά αντι για  λάπτοπ αυτοί  έχουν τηλεκοντρόλ .Το βρίσκεται τόσο 80’s....

 9. 

Την κοπέλα σου την γνώρισες μέσω ίντερνετ. Είχε ένα blog που έγραφε ποιήματα και εσύ είχες ένα blog που έγραφες για  αθλητικά . Στην αρχή σκέφτηκες για αυτή ότι είναι μια μισότρελη που γράφει για παπαρούνες και ηλιοβασιλέματα .Εκείνη από την άλλη σκέφτηκε ότι είσαι απλά ένας μουρλός χούλιγκαν . Όταν βρεθήκατε για πρώτη φορά σε ένα net καφέ (σ.σ που ήθελες να βρεθούν οι άνθρωποι σε πιάνο μπάρ ;) σκεφτήκατε σχεδόν ταυτόχρονα ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Είχατε τόσο δίκιο στις αρχικές σας κρίσεις , που βρήκατε την συνάντηση σχεδόν καρμική. 

8. 

Έχεις ξεχάσει να πάρεις το παιδί απ το σχολείο. Έπρεπε να υπερασπιστείς την  φίλη σου maramenipaparoyna που είχε τόσα προβλήματα επειδή ο  Kosmokalogeros2 της έκανε αρνητικά σχόλια για ένα ποστ που είχε ανεβάσει με τίτλο «Γυμνά σαλιγκάρια μετά την βροχή».Κουβέντα στην κουβέντα η ώρα πήγε πέντε και οι δασκάλες έσπασαν τα τηλέφωνα. Στις δασκάλες είπες την δικαιολογία 15(εγκεφαλικό της γιαγιάς) στο παιδί δεν είπες τίποτα. Το κοίταξες απλά στα μάτια και αυτό κατάλαβε.   

 7. 

Είσαι χωρισμένη  γιατί ο άντρας σου έφυγε με μια Ρωσίδα που γνώρισε (μάντεψε) στο ιντερνετ. Τον έβριζες για ένα μήνα όχι επειδή σε χώρισε αλλά γιατί πήρε μαζί και το «λαπτοπάκι σου» και έτσι έχεις να ανεβάσεις ποστ τριάντα μέρες . 

6.

 Μια φορά που η διακοπή ρεύματος κράτησε πάνω από τρεις ώρες , έπαθες κρίση πανικού. Πληκτρολογούσες τα τελευταία λεπτά πριν πέσει η μπαταρία , με το φως του  κεριού  δίπλα , ένα συγκλονιστικό ποστ με τίτλο «Το κερί και το λαπτοπ» και λίγο πριν το ανεβάσεις μαύρισε η οθόνη.Τώρα πια ξέρεις :Δεν υπάρχει θεός και αν υπάρχει είναι τεχνοφοβικός .

 5.

Γνωρίζεις τον άνθρωπο που φέρνει τις πίτσες με το nick του. Είναι μια καινούρια γνωριμία που έκανες στο blog της γενιάς των 700 euro.Σου αρέσει να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους με το nick τους και μόνο. Το όνομα και το επώνυμο είναι τόσο 90’s πια .Αν έχεις να μαγειρέψεις και από το 1997 οι καινούριες γνωριμίες είναι χρήσιμες.   

4.

Όταν μιλάς για τους φίλους σου αναφέρεσαι αποκλειστικά και μόνο με τα ψευδώνυμα που έχουν στον δίκτυο. Παράδειγμα «Χθες το βράδυ ήμουν στον kosmokalogero2 . Ο άνθρωπος τα έχει παίξει τελείως .Έκλεγε πάνω από το λάπτοπ επειδή τον έφτυσε η glikiakounelitsa. Ρε μαλάκα του λέω , ξεκόλλα θα βρεις άλλη .Στάματα να κλαις .Τα δάκρυα σου μπορεί να είναι τοξικά για το λάπτοπ .Glikieskounelitses υπάρχουν πολλές. Το λαπτοπάκι σου να είναι καλά.»

 3.

Όταν βρίσκεσαι με κόσμο που δεν γνωρίζει τίποτα για τα blogs τους κοιτάς όπως ο πρωτόγονος άνθρωπος κοιτούσε την φωτιά 

2.

Βρήκες συγκινητικό που η φίλη σου afratoulatoula έκανε πρωτοχρονιά στο δίκτυο στέλνοντας φιλιά στο facebook του kosmokalogeros2 .Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι για τα σίδερα. Εσύ βλέπεις μια  καινούρια γνωριμία με μέλλον για την φίλη σου. Της έχει υποσχεθεί γάμο και σπίτι στην εξοχή. Βέβαια η afratoulatoula τον kosmokalogero2 δεν τον έχει δει ποτέ ,αλλά αγαπιούνται και θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Τελικά το δίκτυο είναι ένα είδος μεταμοντέρνου Άρλεκιν. 

1.

Θεωρείς τους bloggers που έχουν μιλήσει στην τηλεόραση ,ακόμα και με την πλάτη γυρισμένη προδότες. Κάθε φορά που σου τους θυμίζουν συμπεριφέρεσαι  σαν Emo που του έκοψαν την φράντζα.  

Υ.Γ

Καλό Σαββατοκύριακο     

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ