Έξι μπλοκομάσκες για καλύτερη ζωή στο δίκτυο

Facebook Twitter
0

(Έξι μάσκες .Φόρεσε αυτή που σου ταιριάζει και άλλαξε ζωή στο δίκτυο . )

6

Μάσκα : Karidotsouflo ston anemo

Μπες στο ρόλο :

Είσαι μια φοιτήτρια από την Ικαρία που ψάχνεις το άλλο σου μισό , στην αφιλόξενη Αθήνα. Μερικές φορές όταν φυσά δυνατά ο αέρας βγαίνεις στο μπαλκόνι , απλώνεις τα χέρια φορώντας μόνο ένα άσπρο νυχτικό και φαντάζεσαι το νησί σου .Ακούς έντεχνο

Στην πραγματικότητα :

Είσαι ένας γκοθάς θαμώνας του Underworld που σπάει πλάκα

Ιδέα για πρώτο post:

Φίλοι μου σε αυτό το πρώτο post θα σας μιλήσω για το συγκρότημα που με κρατά ακόμα ζωντανή στην αφιλόξενη Αθήνα :Τους Πυξ Λάξ. Ήμουν ακόμα μικρό κορίτσι όταν άγγιξα σε ένα live τα μαλλιά του Πλιάτσικα. Ήταν τόσο απαλά ….

Απογειώσου :

Ψηφίστε το καλύτερο κομμάτι των Πυξ Λαξ .Ο νικητής μετά από κλήρωση θα κερδίσει ένα δείπνο μαζί μου .Θα ακούσουμε όλους τους δίσκους του αγαπημένου μας συγκροτήματος και ότι ήθελε προκύψει…..

 Επιτυχία :60% (κίνδυνος να σας ξεμπροστιάσουν οι πραγματικοί οπαδοί των Πυξ Λαξ που είναι αρκετοί και δικτυωμένοι )

 5

Μάσκα: liomeno zaxaroto

Μπες στο ρόλο : Είσαι μια δεκατριάχρονη μαθήτρια που γράφει ποιήματα .Όλη στο δίκτυο σε αγαπάνε γιατί είσαι η μικρότερη .Είσαι τόσο ευαίσθητη. Θέλεις ένα αγόρι τον Τάσο που είναι 18.Αυτός σε φτύνει λόγω της ηλικίας σου. Αν κάποιος σε μαλώσει όλοι οι άλλοι bloggers παίρνουν το μέρος σου. Διαβάζεις Σούπερ – Κατερίνα. Στην φωτογραφία του προφίλ σου έχεις μια ροζ καρδούλα.

Στην πραγματικότητα : Είσαι ένα gay μποντιμπιλντεράς , που εκφράζει με ασφαλή τρόπο την θηλυκή του πλευρά χωρίς να παρεξηγηθεί. Έχεις όμως κάτι κοινό με τον ρόλο σου :Είσαι συνδρομητής της Σούπερ – Κατερίνας.

Ιδέα για πρώτο post : Φίλες και φίλοι μπλοκεράκια μαζί θα λέμε ποιηματάκια και τραγουδάκια όπως κάνουν τα στρουμφάκια .

Απογειώσου :Χθες ο Τάσος μου το είπε καθαρά «Άντε και γ@#% ^&# ρε Νιάνιαρο μην με πρήζεις » .Κλαίω όλη μέρα θέλω να πεθάνω

Επιτυχία :80%.Ξέρεις πόσοι ηλίθιοι υπάρχουν στο δίκτυο που θα θέλουν να παρηγορήσουν ένα δεκατριάχρονο που διαβάζει Σούπερ –Κατερίνα; Αμέτρητοι…

 4

Μάσκα :Rouxla Vefa

Μπες στο ρόλο :Μια μοντέρνα εκδοχή της Βέφας που από την μια τηγανίζει μελιτζάνες και από την άλλη ακούει The future sound of London.

Στην πραγματικότητα :

Μια τριανταπεντάρα πρώην raver με τηγανισμένο εγκέφαλο από το πολύ Ε που πήρε στα 90’s.Μένει μόνη στο κέντρο

Ιδέα για πρώτο post :

Είμαι η Σούλα. Όταν μαγειρεύω καίγονται τα ηχεία μου .Μάθε να μαγειρεύεις και να ακούς παλιά καλή χορευτική μουσική

 Απογειώσου : Πω ρε φίλε .Χθες έκανα κοτόπουλο με μπάμιες .Μαλάκα τα σπάει αυτό το πιάτο. Άμα το συνδυάσεις με λίγο λικεράκι και βάλεις στην τσίτα το Papua New Guinea θα κάνεις τρελή κατάσταση. Ακολουθεί η συνταγή

 Επιτυχία :40%. Ειδικό το κοινό του blog . Αξίζει όμως η προσπάθεια…..

 

3

Μάσκα :Lipsano kai kranio

Μπες στο ρόλο :Είστε ένα ζευγάρι που έχει γραφείο τελετών στα κάτω Πατήσια .Ο θάνατος για εσάς είναι μια καθημερινότητα. Αγαπάτε την δουλειά σας γι αυτό φροντίζεται να ανανεώνεστε κάθε χρόνο με ότι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά και έχει σχέση με το θάνατο.

Στην πραγματικότητα :Είστε ένα ζευγάρι 16χρονων από την Κηφισιά που βαριέστε θανάσιμα γιατί οι γονείς σας αγοράζουν όλες τις μάρκες , πηγαίνετε Village και Starbuks , ακούτε Radio Dj αλλά γαμώτο πολύ πλήξη . Ευτυχώς βρήκατε αυτή την ασχολία για να περνάει η ώρα. Κάποιες φορές γελάτε με τα σχόλια μασώντας τσίχλα.

Ιδέα για πρώτο ποστ :Είμαι ο Lipsano.Είμαι η kranio.Ο προορισμός όλων μας είναι η γή.

Απογειώσου :Κρίνα. Μάθε τα πάντα για αυτά .Φύτεψε τα στο μπαλκόνι σου για ώρα ανάγκης. Είναι ωραίο την ύστατη στιγμή να έχεις κάτι δικό σου.

Επιτυχία :50%.Έχει το κοινό του αλλά μπορεί κάποιοι να τρομάξουν και να μην ξανάρθουν στο blog σας.

2

Μάσκα : Rona i pagokolona

Μπες στο ρόλο : Είσαι ένα ανοργασμικό όμορφο μοντέλο. Στο προφίλ σου χρησιμοποιείς ψεύτικες φωτογραφίες .Όλοι σε θαυμάζουν .Όλοι σε μισούν. Δεν έχεις όμως οργασμό γιατί εκτός από όμορφή είσαι και έξυπνη. Προσπαθείς να δημιουργήσεις την εικόνα της πεντάμορφης και έξυπνης με τη μικρή σεξουαλική…..αναπηρία.

Στην πραγματικότητα : Είσαι μια παπαδιά που από τότε που ανακάλυψε τα blogs κάνει ότι της κατέβει. Το λιβανιστήρι του άντρα σου σε έχει τρελάνει. Ακούς στην τσίτα, όταν σερφάρεις Γαιτάνο.

Ιδέα για πρώτο πόστ : Κοιτάζομαι στο καθρέφτη και λέω είσαι αυτό που όλοι θα ήθελαν να είναι. Λύνω ολοκληρώματα και λέω είσαι τόσο έξυπνη όσο όλοι θα ήθελαν να είναι. Και μετά ο οργασμός δεν έρχεται ποτέ.

Απογειώσου : Χθες διάβασα ότι ο οργασμός είναι εγκεφαλικό θέμα .Μα είναι λογικό. Ο εγκέφαλος μου έχει πήξει στην γνώση. Πως είναι δυνατόν να έχω οργασμό ;

Επιτυχία :90%. Κάθε αναφορά στο sex ακόμα και αν προέρχεται από παπαδιές , απογειώνει την αναγνωσιμότητα του blog σου.

1

 Μάσκα : Anamesasesenasemenakaiseekeinon

Μπες στο ρόλο : Ο δυσκολότερος .Νοικοκυρά ετών τριάντα που ο άντρας της την απατά με την καλύτερη φίλη της και έχει ένα παιδί. Θέλει να τον αφήσει για ένα φοιτητή Θεολογίας που δεν θέλει να κάνει σεξ πριν παντρευτούν γιατί πιστεύει ότι θα κριθεί και για αυτό στην Δευτέρα Παρουσία . Η σχέση τους είναι πλατωνική μέχρι στιγμής

 Στην πραγματικότητα : Ένας εικοσάχρονος φοιτητής θεολογίας που ανεβάζει post κάθε φορά που «σκάει» μπάφο . Και «σκάει» συχνά Ι

Iδέα για πρώτο post :

Κυριακή , απόγευμα. Αυτή ήταν ανεβασμένη στον νεροχύτη . Εκείνος της χαίδευε τα μαλλιά .Μόλις άνοιξα την πόρτα αυτή πήδηξε τρομοκρατημένη από τον νεροχύτη ξεστομίζοντας την φτηνή δικαιολογία «Δεν είναι αυτό που νομίζεις . Απλά μου αρέσει η κουζίνα σας». Εκείνος δεν μίλησε. Όπως πάντα. Το απόγευμα πήρα τηλέφωνο τον Νικόδημο (σ.σ Ο φοιτητής θεολογίας).Του είπα δεν πάει άλλο .Μου είπε ότι πρέπει να εξομολογηθεί στον πνευματικό του για όλα αυτά που έχουν συμβεί ανάμεσα μας . «Ακόμα και οι σκέψεις που κάνω για εσένα είναι αμαρτία»μου είπε .Είμαι σε αδιέξοδο .Δεν ξέρω τι να κάνω ……

Απογειώσου : Συναντήθηκα σε ένα χριστιανικό καφέ με τον Νικόδημο. Με παρουσιάζει στους άλλους «σαν παλιά φίλη από το κατηχητικό». Κάνω σκέψεις δολοφονίας (σ.σ Σύζυγο , φίλη , Νικόδημο).Είμαι σε αδιέξοδο

Επιτυχία :100%.Σιγουράκι. Απιστία με την καλύτερη φίλη , παράλληλη σχέση με άλλον άντρα , γάμος. Όλα τα συστατικά για ένα καλό blog. Προσοχή στην επανάληψη της λέξης αδιέξοδο. Είναι σαν να λες «άγνωστε blogger θέλω το σχόλιο σου γιατί δεν ξέρω τι να κάνω».

Απαραίτητη σημείωση για όσους το δοκιμάσουν :Οι πολλοί μπάφοι θα σε κάνουν κοτόπουλο . Έχετε και δουλειές το πρωί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ