Σπάταλοι

Facebook Twitter
0

Σήμερα έχει σπουδαία παιχνίδια στο κύπελλο αλλά θα στρέψουμε το βλέμμα μας αλλού: στη σπατάλη.

Σπατάλη νο1

Ο ποδοσφαιριστής, το είδωλο, ο οπαδός, ο μάγκας, ο πρόεδρος, ο αναμορφωτής, ο σωτήρας, το "λαμόγιο", ο προμότερ, ο άντρας, ο Ντέμης Νικολαΐδης. H BDO έκανε έλεγχο στα βιβλία της ΑΕΚ και ανακάλυψε αλύτρωτα έξοδα. Το πόρισμα των 120 σελίδων θα το ζήλευε και το Μνημόνιο. Λεφτά σκορπίστηκαν παντού και τίτλος κανένας. Η ένας που τον έφαγε το CAS. Ο Ντέμης δηλώνει δεξιά και αριστερά πως δεν έκλεψε. Με πείθει. Το θέμα, όμως, πάντα είναι (και για το ελληνικό κράτος συμβαίνει αυτό) που διαφέρει αλήθεια η σπατάλη για τα «δικά μας παιδιά» από την κλοπή; Άντε να πείσεις τώρα τους ΑΕΚτζήδες πως «μαζί τα φάγανε».

Σπατάλη νο2


Δύο φίλοι που ήταν μικρά παιδιά μετρούσαν ο ένας τα λεφτά του μπαμπά του άλλου. Ο ένας γαύρος, ο άλλος βάζελος. Τώρα ο ένας έχει τον Ολυμπιακό και ο άλλος είναι ακόμα, αν και δε μετέχει πια ενεργά, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού. Σήμερα σπαταλήθηκαν δημόσια λέγοντας πως δεν είναι πια φίλοι μεταξύ τους. Ας έπιναν έναν καφέ, ας έστελναν ένα sms, ας συναντιόντουσαν σε ένα στενό με γυμνά χέρια. Ούτε οι κυρίες του χωριού τέτοια δημοσιότητα. Κρίμα τα κουβαδάκια που γέμισαν μαζί στις παραλίες.

Σπατάλη νο3


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε τον Άρη. Καμιά ομάδα δεν έχει τόσα πολλά για να μην προστατεύει και να μην κρατάει στο ενεργητικό της ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ