Ο Θεός της μπάλας...

Facebook Twitter
0

Ωραία παιχνίδια είχαμε χθες. Απ' όλες τις απόψεις. Γκολ, σασπένς και καλή μπάλα κατά διαστήματα. Ή σποραδικά που λένε και οι μετεωρολόγοι... Και στα δύο παιχνίδια λειτούργησε η λεγόμενο ηθική δικαιοσύνη: αν είσαι καλύτερος ή παίρνεις αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ο θεός της μπάλας οφείλει να σταθεί δίπλα σου. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε τσαμπουκαλίδικα και απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Η ηδονή των Παοκτζήδων παίζει να φτάνει για να φουντώσουν μέχρι την Αυστρία. Στο άλλο ματς η δήλωση του Σισέ, «νιώθω ότι με πήδηξαν», τα λέει όλα. Ο ΠΑΟ έκανε αυτά που όφειλε να κάνει στο πρώτο ματς. Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν είναι ομάδα αλλά κάτι άλλο. Πάνω από όλα, όμως, ήταν ένας αγώνας που θα θυμόμαστε. Ο Καρνέζης ειδικά δεν θα τον ξεχάσει ποτέ...(στη φωτό δείχνει τα εξαιρετικά του προσόντα).

Δυο εικαστικά αριστουργήματα...

Στον τίτλο πάνω γράφει η "η Βασίλισσα" χαμογελά" και ο θεός γραφίστας έβαλε μια όμορφη κοπέλα να χαμογελά... Αναμένουμε και την έμπνευση του στις λέξεις χάλια μαύρα, καταποντίστηκε, θρήνος, ταφόπλακα και πολλές πολλές άλλες.

Πραγματικά; Πως βάζεις αυτή τη φωτογραφία για εξώφυλλο;;;;;;

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ