10 λόγοι για τους οποίους μια ελληνίδα τραγουδίστρια γίνεται εξώφυλλο με θέμα την απώλεια κιλών της

Facebook Twitter
0

1

Γιατί τα πέντε κιλά που έχασε η τραγουδίστρια  δεν είναι λίπος και απώλεια μυϊκής μάζας, όπως θα συνέβαινε με εσένα, αλλά και απώλεια του ταλέντου της.

2

Γιατί το ταλέντο της είναι σε κάθε κύτταρο της ακόμα και στα λιπώδη.

3

Γιατί  τα χαμένα κιλά της τραγουδίστριας γίνονται  αστερόσκονη στο διαστημικό σταθμό της αρεσκείας της, ενώ τα δικά σου γίνονται θέμα συζήτησης με την παρέα σου.

4

Γιατί δεν έβγαλε δίσκο και είναι η ώρα να μας βγάλει την πίστη με ότι της κατέβει, μέχρι να βγάλει δίσκο που μακάρι παναγία μου να πάει καλά, γιατί πάλι θα έχουμε απώλεια κιλών που προήλθαν :α) Απ το πασχαλινό αρνί β) απ το πασχαλινό τσουρέκι και γ)απ τοκοκορέτσι (σ.σ δεν τρώει συχνά κοκορέτσι όπως οι κοινοί θνητοί, αλλά έπρεπε να πάει στο χωριό γιατί «Το Πάσχα με τους δικούς μου» θα είναι το επόμενο μεταπασχαλινό εξώφυλλο και εκεί θα κολλήσουν και τα κιλά.)

5

Γιατί μαζί με τα κιλά χάνεται και μέρος της ικανότητας της να πιάνει υψηλές και χαμηλές νότες. Έτσι υπάρχει κίνδυνος να μην αποδώσει σωστά το καψουροτράγουδο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της, και κανείς δεν θέλει άλλο ένα άνεργο αναγνωρίσιμο κορίτσι στους πίνακες  του ΟΑΕΔ. Την ίδια στιγμή όμως πρέπει να παραμείνει και κομψή για χάρη του κοινού. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα (σ.σ Τρομακτικό συμπέρασμα :Το κοινό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της τραγουδίστριας και για αυτό θυσιάζεται

6

Γιατί οι χοντροί είναι καλοί μόνο για τις όπερες και όχι στις πίστες.

7

Γιατί τι να κάνουν και τα περιοδικά; Γκόμενο καινούριο δεν βρήκες. Δίσκο δεν έβγαλες. Με μπράβους δεν κάνεις παρέα. Γυμνό δεν κάνεις. Τι στα κομμάτια να βάλουν και αυτοί;

8

Γιατί ξέρω ότι η Άνοιξη ήρθε  όταν σε βλέπω στο εξώφυλλο να μισανοίγεις το στόμα, σε αυτή την θρυλική πόζα «πεινάω, δεν αναπνέω και πρέπει να δείχνω ευτυχισμένη» και σε ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που μου θύμισες ότι ο Χειμώνας τελείωσε γιατί είχα κάτι δουλειές και το είχα ξεχάσει.

9

Γιατί καλύτερη τραγουδίστρια(ερμηνευτικά πάντα) είναι η μισολιπόθυμη απ την πείνα τραγουδίστρια, επειδή αποδίδει πειστικότερα  το σπαραγμό του χωρισμού, του κέρατου, και της καψούρας. Αν αυτό το μισολιπόθυμο από την πείνα πλάσμα δεν είναι θέμα  εξώφυλλου για το «Τρίτο μάτι», τότε τι είναι;

10

Γιατί η ζωή στα εξώφυλλα είναι σαν επιτυχημένες συνέχειες χαζών Blockbusters . Πρώτα το 1(απώλεια κιλών), μετά το 2(ευτυχισμένη στην παραλία, με μαγιό), ύστερα το 3(πάχυνε), ακολουθεί το 4(ΠΑΧΥΝΕ ΠΟΛΥ) και αν όλα πάνε καλά σε σπάνιες περιπτώσεις το 5 (ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ:Έφαγε τέσσερα πιτόγυρα σε ένα βράδυ. Αποκλειστικές φωτογραφίες της)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ