Η Μιμή Ντενίση ζητά την απόσυρση του νέου βιβλίου της Λένας Διβάνη (;!)

Facebook Twitter
0

[Πάνω η Ντενίση διαβάζει, προσηλωμένη, βαριά λογοτεχνία.]

Η Λένα Διβάνη, έβγαλε μόλις καινούριο βιβλίο (και για το εξώφυλλο του οποίου είχα κάνει ολόκληρο ποστ).

Πριν κανα δίωρο έγραψε στο Facebook της το εξής:

"ΠΟΥ ΣΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ!!!! ΠΟΥ ΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΑΝΟΥΣΗ!!!! Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έστειλε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΑ γιατί κάπου αναφέρω το όνομά της απαξιωτικά κατά τη γνώμη της!!!!!"

Δεν πήρα ακόμα το βιβλίο, αν το έχει κάποιος όμως ας μας πει πού ακριβώς αναφερόταν η Ντενίση. Δε νομίζω να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, αλλά πάλι είναι αρκετά εκκεντρικό το να ζητήσεις απόσυρση λογοτεχνικού (fictional!) βιβλίου στο οποίο αναφέρεσαι - ως σελέμπριτι που είσαι.

Καταλαβαίνω πως η Ντενίση έχει γίνει σάκος του μποξ των κωμικών και συνήθης στόχος της σάτιρας ή του χλευασμού. Και κατανοώ πως αυτό την πειράζει.

Αλλά, λογοτεχνικό βιβλίο; Να αποσυρθεί; Επειδή θίγεται η διάσημη περσόνα σου; Αλήθεια;

Τέλος πάντων, ο καθένας με τον πόνο του. Όλοι οι πόνοι είναι σεβαστοί. Κυρίως όμως να ευχηθώ κουράγιο στη Λένα Διβάνη με την ευχή να ξεμπλέξει απ' αυτόν τον παραλογισμό.

*Μερικά σχόλια απ' το facebook:

Lena Divani: στο διήγημα ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ μιλάει μια δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού (λέμε τώρα) ρεπορταζ και αναφέρει το όνομά της ρε παιδί μου- μιας και το απασχολεί δηλαδή..."

Μαλαμα Μιχαηλιδου!: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ...... ΠΟΛΥ........ΦΙΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Lena Divani: σιγά την ανακάλυψη Μάλαμα! ο λαός θέλει το γέλιο του παιδί μου - τοπαμε αυτό!"


Fotis Thalassinos: Η κυρία Διβάνη έβγαλε ένα ολόκληρο βιβλίο από το οποίο προφανώς θα αποκομίσει κάποια λίγα ή πολλά χρήματα. Η κυρία Ντενίση γιατί να μην αντιδράσει όταν κάποιοι την θίγουν; Νομίζω πως και οι δύο πλευρές κινούνται στο ρυθμό της αρρωστημένης έπαρσης. Η κα Σωτηροπούλου ήταν πολύ σιωπηλή...

Lena Divani: η κυρία Ντενίση Φώτη μου μάλλον θέλει να διαφημίσει την νέα της δουλεια γιατι την αναφερει στο εξώδικο ανευ λόγου νομικού...

Υ.Γ. από πότε η απλή αναφορά ενός ονόματος εγινε προσβλητική;;

**ΦΛΑΣΜΠΑΚ: Η Αθηναία της εβδομάδας, Λένα Διβάνη

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ