Στη φυλακή ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας για δωροδοκία

Στη φυλακή ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας για δωροδοκία Facebook Twitter
4

Σε διετή κάθειρξη καταδικάστηκε  από το Ανώτατο Εφετείο της Ρουμανίας ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Αντριάν Ναστάζε, ο οποίος κατηγορείτο για εμπλοκή σε υπόθεση δωροδοκίας.

Ο Ναστάζε είχε δεχτεί δωρεάν κατασκευαστικές εργασίες και οικιακό εξοπλισμό, συνολικής αξίας 630.000 ευρώ, για δύο σπίτια, από το 2002 ως το 2004. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας -που το 2012 μετά από καταδικαστική απόφαση είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-καταδικάστηκε επίσης σε τρία χρόνια φυλακή για εκβιασμό.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ψιλικαντζήδες, σας βάλαμε και στην Ευρώπη πανάθεμά σας.Αυτά τα ποσά είναι το ψωμοτύρι των Δημάρχων, οχι των πρωθυπουργών, στα ιερά χώματα του Σωκράτη και του Πλάτωνα.