Έκρηξη σε διαδήλωση στην Ταϊλάνδη

Έκρηξη σε διαδήλωση στην Ταϊλάνδη Facebook Twitter
0

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης λίγα λεπτά μετά την έκρηξη βόμβας. 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις αρχές, που υποστηρίζουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ερρίφθη από απόσταση κοντά στο σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί διαδήλωση των οπαδών της αντιπολίτευσης. Αρκετοί προσπάθησαν αρχικά μόνοι τους να βρουν υπολείμματα του μηχανισμού για να τα υποδείξουν στους αστυνομικούς.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 13:00 τοπική ώρα μόλις 100 μέτρα μακριά από εκεί που βρισκόταν ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σουθέπ Θαουγκσουμπάν. Οι σωματοφύλακές του, φρόντισαν να τον απομακρύνουν και τον οδήγησαν με ασφάλεια στον τόπο της διαδήλωσης. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά και τα στελέχη της αντιπολίτευσης όπως δήλωσαν θα σνεχίσουν τον αγώνα τους, μποϊκοτάροντας τις επερχόμενες εκλογές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM