Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε ανοιχτή επιστολή στους οπαδούς

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε ανοιχτή επιστολή στους οπαδούς Facebook Twitter
0

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εξαρχής δύσκολο έργο, αντικαθιστώντας τον προπονητή-θρύλο για την ομάδα Άλεξ Φέργκιουσον.

Όμως η πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από τραγική, έχοντας μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και κινδυνεύοντας να μείνει εκτός της συνέχειας του Τσάμπιον Λινγκ από τον Ολυμπιακό. 

Οι φωνές που ζητούν την αντικατάστασή του αυξήθηκαν αισθητά μετά και τη νέα ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Όπως γράφουν τα αγγλικά αθλητικά μέσα ενημέρωσης ο Μόγιες έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς της ομάδας ζητώντας να κάνουν υπομονή και υποσχόμενος ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια.

Ζήτησε επίσης να γίνει το Ολντ Τράφορντ η δυνατή έδρα που ήταν στην εποχή του Φέργκιουσον.

«Είναι εύκολο να στηρίζεις την ομάδα σου στις νίκες, αλλά και δύσκολο να το κάνεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ετσι, η εμπιστοσύνη που έχετε δείξει είναι εντυπωσιακή», σημείωσε ο Μόγιες.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM