Οι Γερμανοί νεοναζιστές απέλυσαν την πορνοστάρ εκπρόσωπο τους

Οι Γερμανοί νεοναζιστές απέλυσαν την πορνοστάρ εκπρόσωπο τους Facebook Twitter
7

 

Οι Γερμανοί νεοναζιστές απέλυσαν την πορνοστάρ εκπρόσωπο τους Facebook Twitter

Στην απόλυση οδηγήθηκε η Ina Groll που ήταν η εκπρόσωπος του NPD, των ακροδεξιών δηλαδή της Γερμανίας,επειδή έκανε σεξ με μαύρο άνδρα.

Το «λάθος» της Groll την οποία οι νεοναζιστές είχε κάνει κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του κόμματος, ήταν ότι θέλησε να γυρίσει μία ακόμη ταινία ως Kitty Blair, που ήταν και το όνομα με το οποίο είχε κάνει καριέρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι Γερμανοί νεοναζιστές απέλυσαν την πορνοστάρ εκπρόσωπο τους Facebook Twitter

Η ταινία είχε τίτλο «Η Κίττυ και το σπέρμα» και σε αυτή η εκπρόσωπος του NPD εμφανιζόταν να κάνει έρωτα με μαύρο.

Προφανώς, όπως σημειώνει η  Ηuffington Post, οι υπεύθυνοι του κόμματος είχαν την διάθεση να κάνουν τα στραβά μάτια στην προσπάθεια της Groll να κάνει ένα μικρό come back στην καριέρα της.

Όμως όταν παρακολούθησαν την ταινία, ξεκίνησε το Facebook μια καμπάνια να διωχθεί από το κόμμα η εκπρόσωπος, κάτι πουτελικά έγινε.

«Εκείνοι που πουλάνε το σώμα τους για χρήματα και ντροπιάζουν τη φυλή μας δεν έχουν θέση στο κόμμα», σχολίασε το μέλος που ξεκίνησε στην εκστρατεία.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ