Απορρίφθηκε η αίτηση Λαγού για εξαίρεση των δύο ανακριτριών

Απορρίφθηκε η αίτηση Λαγού για εξαίρεση των δύο ανακριτριών Facebook Twitter
0

Ξεμπλοκάρει η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση που είχε υποβάλει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ζητώντας την εξαίρεση των ειδικών εφετών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην αίτησή του καταλόγισε δόλο στις τις δυο ανακρίτριες αλλά και «μεροληπτική διάθεση εις βάρος του και εις βάρος της ΧΑ». Τις κατηγορεί ότι «δεν διαχωρίζουν το κόμμα από την δήθεν εγκληματική οργάνωση» αποδίδοντάς τους «παράνομες και εκβιαστικές ενέργειες» στην προσπάθειά τους να συλλέξουν ψευδή αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος που να στοιχειοθετούν το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο ανακρίτριες έχουν ζητήσει την εκ νέου άρση της ασυλίας του βουλευτή μετά από νέα στοιχεία και κατηγορίες που έχουν προκύψει εις βάρος του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM