Το γαστρονομικό εστιατόριο του The Margi επαναλειτουργεί με το όνομα “Patio”, στο αίθριο του ξενοδοχείου, ειδικά διαμορφωμένο για να το φιλοξενήσει.
Ο chef Παναγιώτης Γιακαλής, θιασώτης του διεθνούς γαστρονομικού κινήματος ”From Farm To Table”, έχει σχεδιάσει ένα μενού που εστιάζει στις πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από την φάρμα του The Margi. Ο κατάλογος περιλαμβάνει à la carte επιλογές και δύο μενού γευσιγνωσίας: Το “Still Life With Artichokes & Sea Urchins”, επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και το “Still Life With Avocados & Scallops” που έχει σαν βάση γεύσεις της Μεσογείου. Θα διατίθενται επίσης food & wine pairing και τρόλεϊ τυριών με ελληνικά και τυριά ευρωπαικής προέλευσης ενώ θα παρατίθενται εβδομαδιαία wine tastings ή ειδικά θεματικά γαστρονομικά γεγονότα.
Τρίτη – Σάββατο από τις 19:30 μέχρι τις 23:30.