Εδώ θα βρείτε πιάτα όπως ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο, καρπάτσιο μοσχάρι μαριναρισμένο σε βιολογικό μανιάτικο ελαιόλαδο και Rib Eye από το Piemonte. Στα κάρβουνα ή τη σούβλα ετοιμάζονται μπριζολάκια μαύρου χοίρου, μπιφτέκια από βοδινό, βραζιλιάνικη πικάνια, T-bone (Piemontese-Italian premium meat) και φιλέτο Chateaubrian. Το εστιατόριο διαθέτει μεγάλη λίστα κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα, τον γαλλικό αλλά και κρασιά από τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική.