Κάτοχοι διαρκείας της Μονακό ζητούν τα λεφτά τους πίσω

Κάτοχοι διαρκείας της Μονακό ζητούν τα λεφτά τους πίσω Facebook Twitter
0

Κάποιοι οπαδοί της Μονακό, αγανακτισμένοι από την πώληση των δύο μεγάλων αστεριών της ομάδας, των Κολομβιανών Χάμες Ροδρίγκες και Ραδαμέλ Φαλκάο, ζητούν πίσω τα λεφτά που έδωσαν για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Όπως λένε στο γκρουπ στο facebook που δημιούργησαν, το διαφημιστικό σποτάκι της Μονακό είχε ως πρωταγωνιστές αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Όμως ο Ροδρίγκες πωλήθηκε αμέσως μετά το εξαιρετικό Μουντιάλ που έκανε στη Ρεάλ και ο Φαλκάο πριν λίγες μέρες, στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM