Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας Facebook Twitter
0

Κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας εξετάζουν οι ΗΠΑ όπως φαίνεται από την δήλωση του αν. συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα ήθελε να συνεργαστεί με το Κογκρέσο στην επιβολή κυρώσεων κατά της Βενεζουέλα ως απάντηση στην καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων των περασμένων μηνών.

Ο Τόνι Μπρίκεν, τόνισε  ότι η Ουάσιγκτον είχε αποφύγει να πιέσει για την επιβολή κυρώσεων κατά τους τελευταίους μήνες, επιχειρώντας να επιτρέψει τις διπλωματικές προσπάθειες από ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής.  Σημείωσε ότι αυτές οι προσπάθειες έχουν πλέον αποτύχει.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο έχει καταδικάσει την συζήτηση των κυρώσεων από την Ουάσιγκτον κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι σχεδίαζε να τον ανατρέψει σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM