Σάλος με τον γυμναστή που σέρνει με το ζόρι μαθήτρια στην πισίνα του σχολείου

Σάλος με τον γυμναστή που σέρνει με το ζόρι μαθήτρια στην πισίνα του σχολείου Facebook Twitter
8

Ένας δάσκαλος γυμναστικής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και κατηγορείται για πρόκληση τραυματισμού σε μια 14χρονη μαθήτρια την οποία έσερνε επίμονα προσπαθώντας να την ρίξει στην πισίνα του σχολείου.

Το περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο σε πόλη της Καλιφόρνια και κατεγράφη σε βίντεο από το κινητό ενός συμμαθητή του κοριτσιού.

Η μαθήτρια γυμνασίου, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κολυμπήσει γιατί είχε φτιάξει τα μαλλιά της για μια εκδήλωση που θα γινόταν αργότερα την ίδια ημέρα. Ο καθηγητής επέμενε και όταν η μικρή πείσμωσε, προσπάθησε να την βάλει με το ζόρι στο νερό. Το κορίτσι ξάπλωσε στο δάπεδο και τότε ο κατηγορούμενος Denny Peterson, άρχισε να την σέρνει ενώ εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσε να αντισταθεί. Στο βίντεο διακρίνεται η απόπειρα επέμβασης κάποιων άλλων μαθητών που όμως δεν ήταν επιτυχής.

Η οικογένεια του κοριτσιού έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο και κινείται νομικά εναντίον του καθηγητή. Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ο Peterson τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύει με μόνιμη απόλυση. Οι γονείς του κοριτσιού είναι εξαγριωμένοι με την αντιμετώπιση προς την κόρη τους, παραδέχονται πως η συμπεριφορά της ήταν ανεπίτρεπτη, αλλά υπογραμμίζουν πως ο καθηγητής έπρεπε απλά να την τιμωρήσει με επίπληξη και αποβολή και όχι να κάνει όσα αντίκρισαν στο βίντεο.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ σε ασθενοφόρα λόγω «αντιληπτής απειλής», σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα του IDF

Διεθνή / Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ σε ασθενοφόρα λόγω «αντιληπτής απειλής», σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα του IDF

Δεκαπέντε διασώστες σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά – Αντιφάσεις στη γραμμή του IDF, διεθνείς οργανισμοί κάνουν λόγο για «απαράδεκτη σφαγή»
LIFO NEWSROOM
Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Διεθνή / Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Οταν οι αγορές καταρρέουν, προειδοποίησε ο Μπλιν Άκμαν, οι νέες επενδύσεις σταματούν, οι καταναλωτές σταματούν να ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιορίσουν τις επενδύσεις και να απολύσουν εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM
Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή / Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δύο άτομα φυλακίστηκαν στο Λονδίνο για ξέπλυμα £6,6 εκατ. μέσω ψεύτικης εξαγωγικής εταιρείας και κρυπτονομισμάτων. Εμπλέκονται Ουκρανία και Ρώσος ενορχηστρωτής.
LIFO NEWSROOM
Αποκαλύψεις για τις απελάσεις του Τραμπ στο Ελ Σαλβαδόρ: Το 75% των μεταναστών δεν είχε ποινικό μητρώο

Διεθνή / Αποκαλύψεις για τις απελάσεις του Τραμπ στο Ελ Σαλβαδόρ: Το 75% των μεταναστών δεν είχε ποινικό μητρώο

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πολλοί από τους απελαθέντες είναι «στην πραγματικότητα τρομοκράτες, εγκληματίες πολέμου και μέλη συμμοριών», ακόμη και αν δεν έχουν ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ας της εβαζε χαμηλο βαθμο, ας την πήγαινε στο διευθυντή, ας καλουσε τους γονεις της, ας της εδινε αποβολη! Ειναι δυνατον να την ΣΕΡΝΕΙ με τη βια για να τη ριξει στην πισινα κι εμεις να λεμε "ναι αλλα κι αυτη ηταν κωλοπαιδο"? Πιτσιρίκα ειναι ρε φιλε! Συμφωνοι, ξεκαθαρα χαζοβιόλικη συμπεριφορά αλλα μαντεψε? Οι εφηβοι κανουν ηλιθιοτητες! Ας κανουμε focus εχει που πρεπει!
Τα κακομαθημένα παιδιά με δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες λάθος συμπεριφορές υπάρχουν παντού και σίγουρα γενιά με γενιά θα πληθαίνουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν δεν παίρνουν από λόγια είναι να τους «τιμωρήσεις » μέσω του βαθμού και σε πιο μικρές ηλικίες να ενημερώσεις τους γονείς (η όποιοι πιθανόν να μην κάνουν τίποτα) αλλά μέχρι εκεί μπορείς να πας. Η βία σίγουρα δεν θα συνετίσει το παιδί. Η συμπεριφορά του είναι εκδικητική απαράδεχτη. Δεν είναι ένα ξέσπασμα μερικών δευτερολέπτων. Πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά.