Eπεισόδια και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηράκλειο

Eπεισόδια και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηράκλειο Facebook Twitter
0

Ένταση επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα στο κέντρο του Ηρακλείου στη μεγάλη κινητοποίηση με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το ρεπορτάζ του cretalive.gr αναφέρει πως η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το Δημαρχείο, όπου είναι σε εξέλιξη η κατάληψη, ενώ κάποιοι άναψαν φωτιές στο δρόμο κι έσπευσε η Πυροσβεστική. Πυκνός καπνός κάλυπτε για αρκετή ώρα την Πλατεία Λιονταριών και άγνωστοι έσπασαν μάρμαρα στο κτίριο Αχτάρικα. Φωτιά άναψαν και έξω από τη Λότζια ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε υποκατάστημα τράπεζας.

Eπεισόδια και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηράκλειο Facebook Twitter

Και στα Χανιά, πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αγοράς στο κέντρο της πόλης και ξεκίνησε πορεία προς τα Δικαστήρια. Στο κέντρο της πόλης, απέναντι από τη Eurobank εκδηλώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο του Αγρινίου, μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων. Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό, έγινε αποκλεισμός του δημαρχείου της πόλης από τους διαδηλωτές και στην συνέχεια προκλήθηκαν επεισόδια.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιώβεια υπομονή», λέει ο μαιευτήρας της 55χρονης που γέννησε το εγγόνι της, για όσα πέρασε μέχρι να τα καταφέρει

Ελλάδα / Γέννησε τον εγγονό της στην Κρήτη: Ο μαιευτήρας εξηγεί ποιο ήταν το σύνδρομο που επέβαλε την παρένθετη κύηση

Η 55χρονη γιαγιά που γέννησε το παιδί της κόρης της είχε «ιώβεια υπομονή», λέει ο μαιευτήρας - Οι αποτυχημένες προσπάθειες και τα 2 χρόνια που διήρκησε η διαδικασία
LIFO NEWSROOM