Όλα τα κτίρια των καταλήψεων για τον Νίκο Ρωμανό σε διαδραστικό χάρτη

Όλα τα κτίρια των καταλήψεων για τον Νίκο Ρωμανό σε διαδραστικό χάρτη Facebook Twitter
3
Όλα τα κτίρια των καταλήψεων για τον Νίκο Ρωμανό σε διαδραστικό χάρτη Facebook Twitter
Πανό κρεμασμένα φαίνονται στο κτίριο της ΓΣΕΕ επί της οδού Πατησίων, που βρίσκεται υπό κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών, σε ένδειξη συμπαράστασης στον προφυλακισμένο απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Δεκάδες δημόσια κτήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκονται υπό κατάληψη στα πλαίσια κινητοποιήσεων συμπαράστασης στην απεργία πείνας που συνεχίζει ο Νίκος Ρωμανός.

Υπό κατάληψη τελεί το δημαρχείο Ιωαννίνων από το πρωί της Δευτέρα. Ομάδες αντιεξουσιαστών εισήλθαν στο κτίριο και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους. Υπό κατάληψη τελεί επίσης το δημαρχείο Χανίων, τα κτίρια των δημαρχείων σε Ιωάννινα, Καβάλα και Ζωγράφου, δεκάδες ακόμη δημαρχεία, πανεπιστημιακά κτήρια, πολιτιστικά κέντρα, καθώς και στα γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα.

Όλα τα κτίρια που έχουν πρόσφατα καταληφθεί σε αλληλεγγύη στον αγώνα του Ν. Ρωμανού μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη:

(*σημειώνεται πως ο χάρτης περιλαμβάνει και τα κτίρια στα οποία η κατάληψη έληξε)

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM