Facebook Twitter
0
LIFO PICKS

Ο Quentin στα πικαπ της LifO

Tracklist

Cat Stevens - Father & son
Normie Row - Ain't necessarily so
Rotary Connection - Magical world
John Barry - Q's trick
Les Paul & Mary Ford - I'm forever blowing bubbles
Eric Winstone And His Orchestra - Dr. Who
Phreek Plus One - Astro boogie (Sporloto Alpha Rmx)
Flash And The Pan - Midnight man
Can - Animal waves
Yello - On the run
The Tornados - Jungle Fever
The Phantom - Love me
Kim And Grim - You don't love me
Unit 4+2 - Concrete and clay
Bo Donaldson & The Heywoods - Who do you think you are
Best Coast - When you wake up
The Fiery Furnaces - Restorative beer
Psychic TV - Godstar
Estel - Instrumental in the killing

Εδώ ένα απόσπασμα από τη στήλη Αθηναίοι

Από το να φτιάξω μια ωραία καταχώρηση προτιμώ να συγκλονίσω έναν άνθρωπο με ένα κομμάτι που θα επιλέξω. Η διαφήμιση σπάνια είναι συγκλονιστική στην Ελλάδα, ενώ η μουσική είναι πολύ πιο άμεση. Η Αθήνα έχει πάρα πολύ καλό μουσικό κοινό. Έχει μαγαζιά που παίζουν πάρα πολύ καλή μουσική. Ο κόσμος θέλει να ακούει και κάποια γνωστά κομμάτια. Δεν θέλει να τους θεωρείς άσχετους. Έτσι, στη συνέχεια της βραδιάς θα ακούσουν και το άλλο.

Εκνευρίζομαι όταν μου κάνουν άσχετες παραγγελιές. Όταν μου ζητάνε συνέχεια Placebo και James. Αντίθετα, ενθουσιάζομαι να παρατηρώ τον κόσμο τη νύχτα. Μερικούς τους βλέπω να βγαίνουν από απόγνωση. Μετά από λίγο καιρό όμως η απόγνωση μετατρέπεται σε διασκέδαση και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα.

Με κουράζει αφάνταστα αυτό που υπάρχει στην Αθήνα, που σε ρωτάνε όλοι: «Τι κάνεις; Ετοιμάζεις κάτι; Τι καινούργιο θα κάνεις;» Και απαντώ, δεν κάνω τίποτα. Απλά κάθομαι στο σπίτι μου και καπνίζω τσιγάρα. Θέλω να κάθομαι σπίτι μου και να μαγειρεύω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει συνεχώς να κάνω κάτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ποιος θ' αντέξει θα το δείξει ο χρόνος. Never take my watch for granted...

Πήγα στο Kinky μόλις είχε πρωτοανοίξει και μου άρεσε ως χώρος. Είδα τα παιδιά και τους είπα να παίξω. Μετά πήγα 7 Jokers και Key. Πρέπει να αφήνουμε τη δουλειά μας για τις ώρες που είναι. Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό εκεί πάντα. Είναι μια διέξοδος το να παίζω μουσική. Δεν είμαι ένας επαγγελματίας DJ. Απλά βάζω κομμάτια που μου αρέσουν, το ένα πίσω από το άλλο. Δεν μου αρέσει κιόλας να με φωνάζουν DJ. Αυτό που κάνω είναι νυχτερινές μουσικές επενδύσεις.

Ο Quentin παίζει μουσική στο 7 Jokers και στο Κey

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ