Δείτε live τη μεγάλη πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι

Δείτε live τη μεγάλη πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι Facebook Twitter
0

"Το Παρίσι είναι σήμερα η πρωτεύουσα του κόσμου", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στη γαλλική πόλη για να διαδηλώσουν κατά της τρομοκρατίας.

Υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας, οι διαδηλωτές αποτίουν φόρο τιμής στα συνολικά 17 θύματα από τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, σε εβραϊκό παντοπωλείο του Παρισιού και σε δρόμο της περιοχής Μοντρούζ.

Περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών αναμένεται λαμβάνουν μέρος στην κινητοποίηση, μεταξύ των οποίων η Άγκελα Μέρκελ, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Μαριάνο Ραχόι, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς. Στη διαδήλωση θα λάβει μέρος επίσης ο Aντώνης Σαμαράς καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Παναγιώτη Κουρουμπλή και τους ευρωβουλευτές Μανώλη Γλέζο, Γιώργο Κατρούγκαλο και Κωνσταντίνα Κούνεβα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM