N.Δ.: Να περιμένουμε και να εξετάσουμε και την αποχή

N.Δ.: Να περιμένουμε και να εξετάσουμε και την αποχή Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

«Είναι ένδειξη και όχι αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε», δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων exit poll που δέιχνουν νίκη με μεγάλη διαφορά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σπυράκη είπε ακόμη ότι πρέπει να εξεταστεί το ποσοστό της αποχής, ενώ τόνισε πως η ΝΔ είναι εδώ «για να εγγυηθεί το αύριο της χώρας».

 

Πάντως, ήδη στελέχη της Ν.Δ. αφήνουν να διαφανεί η δυσφορία τους για την επικοινωνική τακτική του “φόβου” που χρησιμοποίησε η Ν.Δ. στην προεκλογική περίοδο και για την τακτική Σαμαρά να μην πάει σε ντιμπέιντ και να μην επιλέξει τις “ανοιχτές” συνεντεύξεις.

 

Πριν ακόμη κλείσουν οι κάλπες ο Ευάγγελος Αντώναρος τουίταρε το εξής: “Ψυχραιμία, αλλά και καθαρά λόγια με αποφασιστικότητα ειναι απαραίτητο να υπάρξουν τις επόμενες ωρες!”

 

Αιχμές αρχίζουν να αφήνουν και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος που εμφανίζονται αυτή την ώρα σε πάνελ στα κανάλια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια