Απαισιόδοξος για συμφωνία και ο Γιούνκερ

Απαισιόδοξος για συμφωνία και ο Γιούνκερ Facebook Twitter
0

Mετά τον Γερούν Ντάισελμπλούμ, και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εμφανίζεται απαισιόδοξος για τις εξελίξεις των συνομιλιών της Ελλάδας με τους εταίρους. «Είμαστε μακριά από συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ, αλλά και από αυτό που θα ονομάζαμε πολιτικό συμβιβασμό» δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 24 ο πρόεδρος της Κομισιόν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα  «ύψιστης σημασίας» την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού της Ελλάδας.

«Πραγματικά πιστεύουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα πρόγραμμα, και έχει ένα πρόγραμμα. Οπότε η απάντησή μου στο ερώτημά σας θα ήταν να πούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει την παράταση του προγράμματος» είπε ο Γιούνκερ.

Επανέλαβε δε ότι «τα μέτρα που η ελληνική κυβέρνηση θέλει να κόψει πρέπει να αντικατασταθούν από άλλα μέτρα που οδηγούν στο ίδιο δημοσιονομικό ποσό».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM