Βαρουφάκης: Ο Σόιμπλε κάνει λάθη στην ανάλυσή του για την Ελλάδα

Βαρουφάκης: Ο Σόιμπλε κάνει λάθη στην ανάλυσή του για την Ελλάδα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

«Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Σόιμπλε για λάθη» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Zeit, η οποία προαναγγέλλει συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, που θα δημοσιευθεί αύριο.

Σε αποσπάσματα της συνέντευξης, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τονίζει πως «είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε μεταξύ μας σε ένα πλαίσιο όπου τα επιχειρήματα μετρούν περισσότερο από τη σχετική εξουσία».

Σε ερώτηση από την Die Zeit αν ο Σόιμπλε κάνει λάθη στην ανάλυση του για την Ελλάδα, ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά «Ναι, κάνει». «Δεν αναγνωρίζει πόσο χρήσιμη θα ήταν για τους βόρειους Ευρωπαίους, να επιτευχθεί μια συμφωνία με ένα κίνημα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει ο Έλληνας υπουργός.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Οικονομία / Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Ο τομέας των βασικών καταναλωτικών προϊόντων ξεπερνά την ευρύτερη αγορά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι επενδυτές αναζητούν αμυντικές μετοχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν του αρέσουν τα "κινηματα" του Σόιμπλε, γι"αυτό μάλλον. Αυτός είναι άλλωστε "εκβιαστης", " φασίστας", "γκάνγκστερ" και όλα τα συναφή που του έχετε προσάψει κατα καιρους. Πως να συνεννοηθεις μ'εναν τέτοιον τυπο?Γίνεται? Δε γίνεται...