Παυλόπουλος: Να αρθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων

Παυλόπουλος: Να αρθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος απηύθυνε έκκληση για ενότητα των πολιτικών δυνάμεων της χώρας αυτές τις κρίσιμες ώρες.

«Αγωνιζόμαστε για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα ανταποκρίνεται και στις αρχές της Ευρώπης και στην προοπτική της Ελλάδας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την συνάντηση που είχε με την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

 «Ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν στις πολιτικές δυνάμεις, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι τούτη την ώρα όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό, αφού εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά, ιδίως τα τελευταία χρόνια, ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Οι επιμέρους πολιτικές διαφορές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτόν τον στόχο και από αυτήν την πορεία» τόνισε επίσης σημειώνοντας με νόημα ότι «αυτόν τον ρόλο θα τον διαδραματίσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και όπως έχω πει, αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM