Επίθεση σε ξενοδοχεία στην Τυνησία - Πληροφορίες για 27 νεκρούς

Επίθεση σε ξενοδοχεία στην Τυνησία - Πληροφορίες για 27 νεκρούς Facebook Twitter
0

Επίθεση σημειώθηκε νωρίτερα σε δύο ξενοδοχεία στην τουριστική πόλη Σους της Τυνησίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 27 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ξένοι, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Λίγο νωρίτερα εκπρόσωπος του υπουργείου είχε κάνει λόγο για δεκαεννιά νεκρούς, διευκρινίζοντας πως η επίθεση «πραγματοποιήθηκε σε δύο ξενοδοχεία» και πως «η επιχείρηση αυτή τη στιγμή συνεχίζεται», σύμφωνα με το ΑΠΕ. Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην παραλία.

Μια πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκεται επιτόπου δήλωσε πως ένας δράστης της επίθεσης που ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ κείτεται νεκρός στο σημείο που τον σκότωσαν οι αστυνομικοί. Δεν είναι σαφές αν υπήρχαν και άλλοι δράστες αν και το υπουργείο Εσωτερικών είχε αναφέρει νωρίτερα ότι δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ.

Η Σους, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Τυνησίας, προσελκύει επισκέπτες από την Ευρώπη και από γειτονικές χώρες της βόρειας Αφρικής. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ