Τσίπρας: Όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή

Τσίπρας: Όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή Facebook Twitter
0

Τσίπρας: Όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ Καπνοί από την πυρκαγιά πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο

Όλες οι δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή για την κατάσβεση των πυρκαγιών, δήλωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός ο οποίος ζήτησε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να συνδράμει η αεροπορία και ο στρατός στην κατάσβεση τους. Ο κ. Τσίπρας έκανε επίσης γνωστό ότι δύο Καναντέρ φτάνουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ενώ και δύο Σινούκ απογειώθηκαν ήδη από την Ελευσίνα.

 

Επιβεβαίωσε επίσης ότι ζητήθηκε βοήθεια από Γαλλία και Ιταλία αλλά και ότι οι δύο πιλότοι του Καναντέρ που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Λακωνία είναι καλά στην υγεία τους.

Σημείωσε ακόμη ότι θα υπάρξει μέριμνα για περιπολίες τη νύχτα καθώς αναμένονται ακόμη πιό ισχυροί άνεμοι στη συνέχεια. Σύμφωνα με τις προβλέπεις της ΕΜΥ άυριο θα φτάσουν ως και τα 9 Μποφόρ.

Πλέον-είπε ο κ. Τσίπρας- θα γίνεται επίσημη ενημέρωση ανά δύο ώρες από αρμόδιο αξιωματικό της Πυροσβεστικής, ώστε να υπάρξει ψυχραιμία και αξιοπιστία στη μετάδοση των ειδησεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM