Κύπρος: Η Εκκλησία πουλάει περιουσία για να αποπληρώσει τα χρέη της

Κύπρος: Η Εκκλησία πουλάει περιουσία για να αποπληρώσει τα χρέη της Facebook Twitter
2

Την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων της Εκκλησίας της Κύπρου ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος προκειμένου να αποπληρωθεί χρέος προς τις τράπεζες που λόγω της οικονομικής κρίσης έχει ανέλθει στα 100 εκ. ευρώ.

 «Κάναμε συμφωνίες με τις τράπεζες και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε κάποια περιουσία ώστε να απαλειφθούν τα χρέη μας, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μεγάλες επενδύσεις» δήλωσε στο ΡΙΚ ο κ. Χρυσόστομος, σημειώνοντας ότι οι επενδύσεις αυτές θα γίνουν στον τουρισμό με αρχή την επέκταση ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα.

Ήδη προκειμένου να αποκτήσει ρευστότητα η Εκκλησία προχώρησε σε πώληση τεμαχίου γης στην περιοχή.

Για την επένδυση στη Γεροσκήπου της Πάφου ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συγκεκριμένο επενδυτή. Πέρυσι είχε κάνει λόγο για Ούγγρο επενδυτή και επένδυση ύψους 7 δισ. ευρώ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ταχα γιατι μας το λες για να λυπηθουμε την εκκλησια και να δινουμε πιο πολλα; Μηπως σκεφτεσαι εκτος απο jacuzzi να βαλεις και καμμια σαουνα στην ταρατσα; Κλαιν μαιν... Αχρειεπισκοπε!