To σαρδάμ (;) του Τσακαλώτου που κρύβει μια μεγάλη αλήθεια

To σαρδάμ (;) του Τσακαλώτου που κρύβει μια μεγάλη αλήθεια Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος λίγο πριν την αποχώρησή του από το Χίλτον όπου είχε μαραθώνιες συναντήσεις με τους δανειστές.

«Τα βασικά ζητήματα που μας ταλαιπώρησαν, νομίζω ότι τα λύσαμε. Και για το Ταμείο και για τα κόκκινα δάνεια και για την Ενέργεια, έγιναν κάποιοι συμβιβασμοί σε όλα αυτά τα ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, σημειώνοντας πως εκτός από αυτές τις «μία-δύο λεπτομέρειες που θα συζητηθούν τώρα σε κάποιες ομάδες για να τις λύσουν».

Όταν όμως ερωτήθηκε για τα επόμενα βήματα όσον αφορά το δάνειο και το πότε θα κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: «ζωής θέλοντος» θα γίνουν.

«Δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος...», είπε ο κ. Τσακαλώτος στην προσπάθειά του (λογικά) να πει «Θεού θέλοντος».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια