Ραχήλ Μακρή: Οι εκλογές γίνονται για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές

Ραχήλ Μακρή: Οι εκλογές γίνονται για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές Facebook Twitter
4

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές και για να απαλλαγεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ραχήλ Μακρή ανέφερε  πως "Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν συνέβαιναν αυτά".

Η κα Μακρή προέβλεψε επίσης πως το ευρώ σαν νόμισμα, θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια και παράλληλα εξέφρασε την στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη γαι τον οποίο μίλησε με θερμά λόγια. "Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές"

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM