Θεοδωράκης: Το βράδυ να είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμούς

Θεοδωράκης: Το βράδυ να είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμούς Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Στα Χανιά ψήφισε ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος παρότρυνε τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν. «Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή, να σηκωθεί ο κόσμος να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του. Πρέπει να κάνουμε ένα άλμα για το μέλλον. Η Ελλάδα μπορεί», είπε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξέφρασε την ελπίδα ο κόσμος να ψηφίσει αλλιώς για το μέλλον των παιδιών του. «Να μην γυρίσουμε στις παλιές ημερομηνίες. Η Ελλάδα μπορεί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν το δρόμο», τόνισε.

 
» Από το βράδυ πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς. Το παν είναι να έχουμε τη διάθεση να συμβιβαστούμε» σημείωσε.

Το παν είναι να έχουμε διάθεση να συνεργαστούμε. Το πως θα εξαρτηθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η μηχανή των αλλαγών, η μηχανή των μεταρρυθμίσων. Τη χώρα δεν πρέπει να την γκρεμίσουμε αλλά να την αλλάξουμε», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.


=
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM