Τζάκρη: «Περισσότερα φουγάρα η προτεραιότητά μας»

Τζάκρη: «Περισσότερα φουγάρα η προτεραιότητά μας» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Τις πρώτες τους δηλώσεις λίγο πριν ορκιστούν έκαναν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης που προσήλθαν πριν από λίγο στο Προεδρικό Μεγαρο.

"Έμαθα θα αναμετρώμαι με τις δυσκολίες», δήλωσε ο Π. Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών) συμπληρώνοντας ότι στην πολιτική εκτός από τη λογική πρέπει να υπάρχει και το συναίσθημα.

«Υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία της χώρας και το καλο του λαού», τόνισε ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενώ ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση επανεκκινεί πιο ώριμη, όπως πιο ώριμος είναι και ο λαός».

«Έφυγε η θηλιά από το λαιμό μας. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε την πολιτική μας, μια πολιτική που εμπεριέχει τη συμφωνία αλλά δίνει δυνατότητες να παράξουμε έργο που θα μειώνει τις επιπτώσεις», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου κ. Φλαμπουράρης.

 «Αποφάσεις του πρωθυπουργού, μια χαρά απόφαση», είπε ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, ερωτηθείς για τη μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας ενώ ο Πάνος Καμμένος που αναλαμβάνει και πάλι το υπουργείο Άμυνας σημείωσε ότι«πρέπει να εργαστούμε σκληρά με πρόγραμμα, με συνοχή. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Πρώτο μελημά μας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

 «Περισσότερα φουγάρα η προτεραιότητά μας, πρέπει να ξεπαγώσει η βιομηχανία» δήλωσε η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη ενώ για ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση με γοργά βήματα, έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς.

«Θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Η οικονομία πρέπει να έχει θετικό πρόσημο από τις αρχές του 2016. Πρέπει να δώσουμε ισχυρό κοινωνικό πρόσημο στις αλλαγές που θα κάνουμε» ήταν η δήλωση του υπουργού Οικονομίας Γ. Σταθάκη.

«Πέρα από τη διαχείριση της συμφωνίας το πρώτο μέλημά μας η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. Δεν θα μείνει κανείς στο απυρόβλητο», είπε ο κ. Κουίκ, υφ. Παρά τω Πρωθυπουργώ.

«Δεν θα μιλάω πολύ, με ενδιαφέρει να κάνω έργο και να μη μιλάω, συνεχίζουμε με τομές», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

«Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και στις προσδοκίες του λαού για μία ανεξάρτητη δικαιοσύνη», είπε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δ. Παπαγγελόπουλος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η Τζάκρη έχει μείνει στα φουγάρα ! προφανως οι γνώσεις της για τη λειτουργία της οικονομίας περιορίζονται στην εποχή του άνθρακα και της βιομηχανικής επανάστασης... οσοι ανεργοι επέλεξαν αυτο το θίασο μάλλον θα περιμένουν για πολύ ακόμα
Ο κ.Κουίκ σαν παλιά καραβάνα που είναι, δεν αντιστάθηκε στο all time classic πρώτο μέλημά που είναι άλλο απ' το διαχρόνικό για όλες τις κυβερνήσεις ανεξαιρέτως: η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.Αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένος ίσως να γελούσα. Πιο τετριμμένος δεν θα μπορούσε να είναι. Σε καλλιστεία σίγουρα θα ήταν υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης.