Βουλγαρία: Έγκλημα πάθους με θύμα 15χρονη μαθήτρια- Μαχαιρώθηκε θανάσιμα έξω απ'το σχολείο της

Βουλγαρία: Έγκλημα πάθους με θύμα 15χρονη μαθήτρια- Μαχαιρώθηκε θανάσιμα έξω απ'το σχολείο της Facebook Twitter
0

Μια 15χρονη μαθήτρια μαχαίρωσε και σκότωσε στα σκαλιά του σχολείου της στη νότια Βουλγαρία ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε σε μια καθηγήτρια και σε έναν άλλο άνδρα, προτού επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σλίβεν Τσάβνταρ Μποζούρσκι, επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες, δήλωσε πως ο δράστης διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι και πως η δολοφονία της ενδέχεται να είναι "έγκλημα πάθους".

Ο 28χρονος πρώτα μαχαίρωσε έναν συνομήλικό του έξω από το σχολείο της πόλης και μετά προχώρησε μέχρι τα σκαλιά, οπότε επιτέθηκε στην 15χρονη, η οποία πέθανε επί τόπου. Σειρά είχε μια 40χρονη καθηγήτρια, που τραυματίστηκε ελαφρά. 

Στη συνέχεια ο δράστης έτρεξε στο πίσω μέρος του σχολείου και αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα με ένα πιστόλι αερίου.

Ο δράστης και ο συνομήλικός του τραυματίας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ