Η Adele απαγορεύεται να δημοσιεύει μόνη της τα tweets που γράφει

Η Adele απαγορεύεται να δημοσιεύει μόνη της τα tweets που γράφει Facebook Twitter
2

Η Adele μπορεί να σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων και να σαρώνει παγκοσμίως, αλλά αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει σχεδόν 24 εκατ. followers στο Twitter και αυτό συνεπάγεται πως το παραμικρό που θα γράψει θα "προσγειωθεί" σε ένα τεράστιο κοινό που η βιομηχανία και το συμβόλαιό της μεταφράζουν σε "αγορά". 

Είναι γνωστό πως οι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν στρατιά ανθρώπων και συμβούλων για τη διαχείριση των social media, αλλά στην περίπτωση της τραγουδίστριας οι λόγοι δεν σχετίζονται με τέτοιου είδους πρακτική.

Σε μια συνέντευξη στο σόου του Graham Norton στο BBC, η Adele παραδέχτηκε πως έχει προϊστορία "μεθυσμένων tweets" τα οποία προκάλεσαν τους σημερινούς περιορισμούς. "Υπάρχουν φήμες, πως δεν έχετε δυνατότητα πρόσβασης στον δικό σας λογαριασμό στο Twitter," ρώτησε κάποιος από το κοινό στο στούντιο. "Αυτό είναι αλήθεια, ναι" απάντησε γελώντας η Adele. "Δεν πίνω πια, αλλά στις αρχές έγραφα συχνά tweets ενώ ήμουν μεθυσμένη" απάντησε η τραγουδίστρια η οποία συνέχισε λέγοντας πως αυτό είχε προκαλέσει αρκετές γκάφες και την είχε φέρει σε δύσκολη θέση στο παρελθόν.

Έκτοτε, οι μάνατζερς της τραγουδίστριας, αποφάσισαν πως τα tweets μπορεί να τα γράφει μόνη της, αλλά θα πρέπει πριν δημοσιευτούν, να ελεγχθούν από δύο αρμόδιους και να πάρουν την υπογραφή από έναν τρίτο. "Αλλά είναι όλα tweets μου. Κανείς δεν μου τα γράφει" τόνισε η Adele.

 

Η εκπομπή με τη μεγάλη συνέντευξη, θα μεταδοθεί στις 20 Νοεμβρίου, αλλά σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα για το promo.

 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM