7χρονος ζητά από τον Άγιο Βασίλη να βρει αυτούς που τον πυροβόλησαν

7χρονος ζητά από τον Άγιο Βασίλη να βρει αυτούς που τον πυροβόλησαν Facebook Twitter
0

Ένα αγόρι που πυροβολήθηκε στο κατώφλι του σπιτιού του ζητά στο γράμμα του στον Αγιο Βασίλη να βοηθήσει την αστυνομία να πιάσει τους δράστες.

Ο 7χρονος Christian Hickey, και η μητέρα του Jayne, 30, πυροβολήθηκαν σε μια στοχευμένη επίθεση όπως πιστεύει η αστυνομία, όταν άνοιξαν την πόρτα τους  στο  Salford των ΗΠΑ στους δύο άνδρες.

Τώρα ο Christian έχει ως πρώτη επιθυμία στη λίστα "να βοηθήσει την αστυνομία να συλληφθούν οι άνθρωποι που μου έκαναν κακό". Αμέσως μετά είναι οι παιδικές επιθυμίες για ελικόπτερα και κινητά.  

 «Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε ότι ένα μικρό αγόρι έβαλε αυτό στην κορυφή της λίστας του τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο ντετέκτιβ Russ Jackson.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμία θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ να τους βρούμε», πρόσθεσε.

Η επίθεση έγινε στις 12 Οκτωβρίου. Ο 7χρονος και η μητέρα του χειρουργήθηκαν και τώρα αναρρώνουν στο σπίτι τους.

Η αστυνομία είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως μια φωτογραφία του αγοριού στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι κάποιος θα δώσει πληροφορίες για αυτό το γεγονός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM