O Eρντογάν ευχαριστεί τον Ζούκερμπεργκ μέσω Facebook

O Eρντογάν ευχαριστεί τον Ζούκερμπεργκ μέσω Facebook Facebook Twitter
1

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξήρε σήμερα τη στάση και τις δηλώσεις του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ που αφορούσαν το διαχωρισμό που έκανε μεταξύ Ισλάμ και τρομοκρατίας. Ο μεγιστάνας του Facebook, δημοσίευσε στην σελίδα του ένα μήνυμα υπεράσπισης των μουσουλμάνων και έγραψε κατά των διακρίσεων κάνοντας ακόμη και τον σκληρό Ερντογάν να του πλέξει το εγκώμιο.

Ο Ερντογάν, ο οποίος κάποτε απείλησε να απαγορεύσει το Facebook στη χώρα του, χρησιμοποιήσε την επίσημη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο για να γράψει στον Ζούκερμπεργκ το μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά και στα αγγλικά.


"Όπως έχω εκφράσει σε διαφορετικές πλατφόρμες, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης. Δολοφονικά δίκτυα, που κάνουν κατάχρηση του Ισλάμ για την αυτο-εξυπηρέτηση των στόχων τους, σφαγιάζουν αθώους ανθρώπους κάθε μέρα, ιδιαίτερα  μουσουλμάνους. Αυτές οι σκιερές δομές, που ονομάζονται Daesh, Αλ Κάιντα, Μπόκο Χαράμ, Αλ Σαμπάμπ είναι πιόνια, που εξυπηρετούν σχέδια εναντίον του ισλαμικού κόσμου. Ένας τρομοκράτης δεν μπορεί να είναι μουσουλμάνος. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να είναι τρομοκράτης. Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου για το μήνυμα του Mark Zuckerberg που επεσήμανε τη βαθιά διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και τρομοκρατίας καθώς αυτές οι δύο έννοιες που αναφέρονται συχνά σαν όμοιες αυτές τις μέρες." ήταν το μήνυμα του Ερντογάν.

As I always express on different platforms, Islam is a religion of peace. Murderous networks that abuse Islam for their...

Δημοσιεύτηκε από Recep Tayyip Erdoğan στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015




Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM