Public Relationships for Hot Lovers

Public Relationships for Hot Lovers Facebook Twitter
0

Η ζωή της Φωτεινής πήγαινε απ' το κακό στο χειρότερο. Της τηλεφωνούσαν απ' το κολέγιο ότι ο γιος της κοιμήθηκε ξανά στο μάθημα της βιολογίας. (Το κολέγιο γι' αυτόν ήταν κάτι σαν ακριβή σιέστα.) Η κόρη ήταν άνεργη κι είχε βρει τον τρόπο να πίνει τσάμπα ποτά στα κλαμπ, να της κάνουν μεγάλη έκπτωση στα καταστήματα με ρούχα και να φεύγει ταξιδάκια χωρίς να πληρώσει μία. (Ο τρόπος λέγεται «κόλπος» και λειτουργεί ακριβώς σαν πιστωτική κάρτα.) Κι από πάνω, ο δικηγόρος της Φωτεινής τη μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση. Η νέα δικηγόρος της τής έλεγε ότι 14 μηνύματα που έλεγαν «γάμησέ με» θεωρείται λεκτική σεξουαλική παρενόχληση και το τριχίλιαρο πρόστιμο δεν το γλιτώνει. Τη συμβούλεψε να βλέπει ειδικό, μπας και στο δικαστήριο τη βγάλουν τρελή και τη σκαπουλάρει. Έτσι η Φωτεινή άρχισε τις συνεδρίες με τον Δρ. Τζορτζ. Ο τελευταίος είχε να πει για εκείνα τα 14 μηνύματα πως ήταν ολοφάνερο ότι η Φωτεινή ήταν σεξομανής κι ότι έπρεπε κάποτε να το αντιμετωπίσει. Μα πώς ήταν δυνατόν να είναι σεξομανής κάποια η οποία είχε να κάνει σεξ δέκα συναπτά έτη; «Μπα; Και γιατί αυτό;», ρώτησε με ενδιαφέρον ο Δρ. Τζορτζ. Η Φωτεινή του εξήγησε ότι δεν καταλάβαινε το romance στην τεχνολογική εποχή κι έτσι ο Δρ. Τζορτζ εντόπισε ένα άλλο πρόβλημα, ότι ήταν τεχνοφοβική, κι έπρεπε τώρα να το αντιμετωπίσει κι αυτό. Όσο καιρό κράτησαν εκείνες οι συνεδρίες, η Φωτεινή αγόρασε ένα σωρό μηχανήματα, κινητά, κομπιούτερ, GPS, κάμερες, home cinema, αποτριχωτικές μηχανές που έπαιζαν τον Πόλεμο των άστρων, τιρμπουσόν με λέιζερ. Της έβαζε homework - να μαθαίνει κάθε μέρα να χειρίζεται και ένα άλλο ηλεκτρονικό μηχάνημα. Στο τέλος, είχε περισσότερα χρήματα σε i-tunes στο κινητό της απ' ό,τι είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό. Να σημειωθεί επίσης ότι εθίστηκε και στο πορνό στο ίντερνετ κι αυτό δεν βοηθούσε καθόλου στο πρόβλημα της αγαμίας. Γιατί εφόσον έχεις έτοιμη τη φαντασίωση στο κομπιούτερ, γιατί να ψάξεις για πραγματικό άντρα; Που να μην ξέρεις αν του άρεσες όντως κι αν θα σε πάρει τηλέφωνο μετά το πρώτο σεξ; Υπάρχουν πια λιγότερο αγχωτικές εφευρέσεις από τους άντρες για να σε χαλαρώσουν όταν επιστρέφεις απ' τη δουλειά. Τόσο πολύ εθίστηκε στο you porn που κάθισε κι έγραψε χριστουγεννιάτικες κάρτες για να τις στείλει στην ιστοσελίδα. «Merry Christmas to everyone there, ho ho ho...». Στο Facebook δεν εθίστηκε, απόδειξη ότι ο πρώην άντρας της, αν και νεκρός (πέθανε γιατί για να την κάνει να του δώσει το διαζύγιο έβγαλε τον καρκίνο) είχε περισσότερα μηνύματα κάθε μέρα στο wall του από εκείνη που ήταν ζωντανή. Η Φωτεινή διέδιδε σχετικά με τις φωτογραφίες του στο compare hotness ότι είχε κάνει photoshop στο πέος του.

«Προσπάθησες σήμερα να κάνεις στενή σχέση με άντρα;» την ρωτούσε ο ψυχολόγος της. «Η πιο στενή μου σχέση είναι πια το i-phone μου» έλεγε εκείνη. «Δόξα τω Θεώ που έχει και δόνηση».

Και τότε γνώρισε τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή. Τη Μαρία. Μια σαραντάρα που δούλευε στο pr για τα σεξουαλικά θέματα ενός επιχειρηματία. Γιατί έτσι όπως είναι σήμερα οι σχέσεις, κάθε ενεργός σεξουαλικά άνθρωπος χρειάζεται καταρχάς ένα καλό pr. Ο Μάνος Π., ο εργοδότης της Μαρίας, ανήκε στην κατηγορία «πηδήκουλας». Όχι ότι ήταν κανένας θεογκόμενος, αντίθετα, αν οι θεογκόμενοι έχουν six pack εκείνος είχε ήδη family pack. Γενικά, είχε τη φήμη του μαλακοτρίφτη. Οι μαλακοτρίφτες είναι οι άνθρωποι που χωρίς να σε γνωρίζουν αρχίζουν να σε πιάνουν και να σε πασπατεύουν καθώς σου μιλούν. Μπορεί στην πραγματικότητα να έχουν ανάγκη το ανθρώπινο άγγιγμα, αλλά καταλήγουν με μια ταραχώδη σεξουαλική ζωή. Όχι ότι ο Μάνος Π. ήθελε πραγματικά καμία από αυτές με τις οποίες κοιμόταν - απόδειξη ότι μετά από μερικά σεξ ήθελε να ξεκόψει ή ήθελε να μην ξεκόψει, αλλά να αραιώσει, γιατί είχε κι άλλες. Υπάρχουν δυο κατηγορίες γυναικών σχετικά με το πώς αντιδρούν σε αυτό. Η πρώτη καταλαβαίνει αμέσως με ποιον έχει να κάνει και μην αντέχοντας την απόρριψη βάζει σκοπό της ζωής της να τον καταστρέψει. Η δεύτερη κατηγορία το ρίχνει στο μελό και στον συναισθηματικό εκβιασμό. «Δεν το περίμενα αυτό από σένα...» έφταναν στο κινητό του sms, «... έτσι φέρονται... έπεσες στα μάτια μου... και ποτέ δεν με πλήγωσε κανείς άλλος έτσι... δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ...», κατεβατά των κατεβατών από συναισθηματικές εκβιάστριες. Ο Μάνος Π. δεν ψάρωνε κι απαντούσε μόνο: «It's ok baby». Το χειρότερο είναι να έχεις και την κακή συνήθεια να σχετίζεσαι σεξουαλικά με γυναίκες συνεργάτες ή συζύγους συνεργατών. Πώς κόβεις τη σεξουαλική σχέση αναίμακτα σε αυτή την περίπτωση χωρίς να καταστρέψεις την καριέρα σου και τη ζωή σου; Σε αυτό το σημείο ακριβώς έρχονται πια οι δημοσιοσχετίστες για τα σεξουαλικά. Είναι το επάγγελμα του μέλλοντος.

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ