Γερμανός ερευνητής επιβεβαιώνει έναν από τους πιο διαδεδομένους αστικούς μύθους για τον Χίτλερ

Γερμανός ερευνητής επιβεβαιώνει έναν από τους πιο διαδεδομένους αστικούς μύθους για τον Χίτλερ Facebook Twitter
7

Γερμανός ερευνητής έρχεται να επιβεβαιώσει, μετά από μελέτη σχετικών αρχείων, τον ευρέως διαδεδομένο αστικό μύθο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε έναν μόνο όρχι.

Τα αρχεία - που συντάχθηκαν από τον Dr Josef Steiner Brin, ιατρικό υπεύθυνο εκείνη την εποχή στις φυλακές του Landsberg - μετά το αποτυχημένο «πραξικόπημα της μπιραρίας» το 1923, δείχνουν ότι ο Φύρερ έπασχε από «κρυψορχία της δεξιάς πλευράς».

Τα αρχεία αυτά δημοπρατήθηκαν σε μια δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010 και κατασχέθηκαν στη συνέχεια  από την κυβέρνηση του κρατιδίου. Μόλις πρόσφατα μελετήθηκαν διεξοδικά από τον καθηγητή Peter Fleischmann του Πανεπιστημίου Erlangen της Νυρεμβέργης.

Κανονικά, οι όρχεις των ανδρών κατεβαίνουν από το εσωτερικό του σώματος μέσα στο όσχεο κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, αλλά ο Fleischmann είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild ότι βάσει των αρχείων ένας από τους όρχεις του Χίτλερ ήταν «μάλλον καχεκτικός».

Τα αρχεία διαψεύδουν επίσης μέρος του αστικού μύθου περί «μπαρουτοκαπνισμένου όρχεως»,  αφού όπως δείχνουν, ο ένας όρχις δεν χάθηκε από οβίδα κατά τη διάρκεια της μάχης του Somme στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, όπως ήθελε ο μύθος.

Τα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με τον γιατρό της παιδικής ηλικίας του Χίτλερ, ο οποίος είπε σε Αμερικανούς ανακριτές  το 1943 ότι τα γεννητικά όργανα του μελλοντικού Φύρερ ήταν «απολύτως φυσιολογικά».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM