Εξιχνιάστηκε ο φόνος της 88χρονης στα Εξάρχεια- Δράστης ο αδερφός της που έπασχε από Αλτσχάιμερ

Εξιχνιάστηκε ο φόνος της 88χρονης στα Εξάρχεια- Δράστης ο αδερφός της που έπασχε από Αλτσχάιμερ Facebook Twitter
0

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 88χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί στο διαμέρισμα που διέμενε στα Εξάρχεια.

Το θύμα έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ο 77χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 88χρονη διέμενε μαζί με τον 77χρονο αδελφό της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και συγκεκριμένα πάσχει από «Αλτσχάιμερ». Δράστης και θύμα είχαν καθημερινά έντονους διαπληκτισμούς. Προχθές το μεσημέρι είχαν νέο διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 77χρονος χτύπησε την 88χρονη αδελφή του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Σε βάρος του 77χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και παρέμεινε φρουρούμενος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM