Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της χειρόγραφης εντολής του Κιμ Γιονγκ-ουν για την πυρηνική δοκιμή

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της χειρόγραφης εντολής του Κιμ Γιονγκ-ουν για την πυρηνική δοκιμή Facebook Twitter
0
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της χειρόγραφης εντολής του Κιμ Γιονγκ-ουν για την πυρηνική δοκιμή Facebook Twitter

Φωτογραφία που δείχνει το χειρόγραφο με το οποίο ο Κιμ Γιονγκ-ουν εξουσιοδοτεί και διατάσσει την πυρηνική δοκιμή δημοσιεύτηκε πριν από λίγο από το πρακτορείο Yonhap της Νότιας Κορέας και αναδημοσιεύθηκε από την China's People's Daily.

Ωστόσο το πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο ανακοίνωση της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας, μετέδωσε λίγο νωρίτερα πως ίσως να μην ήταν βόμβα υδρογόνου ο μηχανισμός που δοκιμάστηκε σήμερα από τη Βόρεια Κορέα.


Επιπλέον, η μετεωρολογική υπηρεσία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι δεν εντόπισε ραδιενέργεια μετά την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας.

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της χειρόγραφης εντολής του Κιμ Γιονγκ-ουν για την πυρηνική δοκιμή Facebook Twitter


Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι επρόκειτο για βόμβα υδρογόνου, δήλωσε παράλληλα σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε επίσης το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.


Παράλληλα ειδησεογραφική υπηρεσία στο Ίντερνετ μετέδωσε επικαλούμενη εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας ότι μια μικρή ποσότητα υδρογόνου μπορεί να είχε προστεθεί στον μηχανισμό που ανακοινώθηκε ότι δοκιμάστηκε σήμερα από τη Βόρεια Κορέα.


"Θα βρούμε τι συνέβη αφού κάνουμε ακριβείς αναλύσεις, αλλά αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι μια μικρή ποσότητα υδρογόνου μπορεί να είχε προστεθεί στην τέταρτη πυρηνική δοκιμή" που ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Κιμ Μιν-Σέοκ σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο MoneyToday.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM