Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την off-shore και πληρώνομαι

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την off-shore και πληρώνομαι Facebook Twitter
4

 

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την off-shore και πληρώνομαι Facebook Twitter
Ο Έλληνας Jello Biafra φοροαποφεύγει...

 

Σάλος ξέσπασε με την είδηση ότι ο μέγας επαναστατικός τροβαδούρος Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε για την τελευταία του συναυλία στην Ξάνθη €16.500 σε εταιρεία στη Βουλγαρία η οποία ανθεί διότι δεν έχει τη χαρά να διαθέτει αριστερή κυβέρνηση και έτσι η φορολογία είναι σημαντικά χαμηλότερη. Η είδηση βέβαια δεν είναι η φοροδιαφυγή του Έλληνα Jello Biafra αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πηγαίνουν στις συναυλιες του. Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την off-shore και πληρώνομαι.

 

 ∫∫∫∫∫


Χαμός και έξω από το παράθυρο μου αυτή τη στιγμή, η γιαλαντζί αριστερά έχει δώσει εντολή να δαρθεί ανελέητα η αυθεντική αριστερά του ΠΑΜΕ. Με νοσταγία θα θυμόμαστε και την δέσμευση των ίδιου του Πρωθυπουργού για άοπλη αστυνομία που έρχεται σε επαφή με διαδηλωτές. Η κόλαση είναι η καταστολή των άλλων.

 

∫∫∫∫∫

 

Πιστός στην προσπάθεια του να φτάσει κάποια στιγμή το ινδαλμά του το οποίο  παρόλο που όλοι νομίζουν ότι είναι ο Αντρέας στην πραγματικότητα είναι ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει αμέσως μετά τις γιορτές αυστηρή δίαιτα για να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Συμπέρασμα:  Περισσότερο κι από το μουσακά, παχαίνει τον άνθρωπο η πρωθυπουργία. Με το που χάσει τα κιλά, ξεκινάει και το FIFA 2017 για PS4 για να ολοκληρώσει το προφίλ του λαοπρόβλητου ηγέτη αν και η Περιστέρα δεν ψήνεται να δώσει κατατακτήριες για χειρουργός.

 

 ∫∫∫∫∫

 

Ο οποίος Κώστας Καραμανλής εξέπληξε τους πάντες κι έκανε Πρωτοχρονιά σε σουβλατζίδικο με κεμπάπ και ρακές , γεγονός πιο απρόσμενο κι από το να κανει σεξ με τη μαμά της συμπρωταγωνίστριας του ο Παπακαλιάτης ή να χάσει την άλλαγή του χρόνου μιλώντας ακατάπαυστα ο Καμίνης.

 

∫∫∫∫∫


Eσύ μπορεί να ψήφισες τη κα Δούρου περιεφεριάρχη για να σου λύσει προβλήματα σαν τα σκουπίδια ή την ανύπαρκτη αποχέτευση στο Γέρακα που εξυπηρετείται με τον αχόρταγο, αλλά όχι αγάπη μου, δε θα κάτσει η Ρένα να ασχολείται με τέτοιες μπασκλασαρίες σα καμιά βλαχάρα, η Ρένα είναι πλασμένη για διεθνή καριέρα και κάνει ποστ στο FB για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ ή την κλιματική αλλαγή στα Γκαλαπάγκος. Ένας νέος Al Gore στο πιο σαντρέ και στο πιο διορίζουμε-όλη-μας-την-οικογένεια γεννιέται.

 

∫∫∫∫∫

 

Και μια και λέμε για διορισμούς, ο σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, διορίστηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ μιας υπηρεσίας με ακόμα σημαντικότερο εργο και από την εταιρεία αποξήρανσης της Κωπαΐδας . Το επόμενο στάδιο είναι να διορίζεται μελλοντικός σύζυγος βουλευτή από το πρώτο ραντεβού. Δηλαδή για κάτσε, επειδή τυχαίνει οι σύζυγοι των βουλευτών της κυβέρνησης να είναι πάντα οι ικανότεροι από όλους τους Έλληνες για μια θέση στο Δημόσιο, να τους απορρίψουμε;

 

∫∫∫∫∫

 

Μάλλον ο Βαγγέλης θα βγει στις εσωκομματικές της ΝΔ λένε για να μη χαλάσει η παράδοση της Δεξιάς στην Ελλάδα που ήταν πάντα ένα τσούρμο θρησκόληπτων ηθικολόγων τσομπαναρέων. Γιατί περισσότερο κι από μια υπεύθυνη αριστερά, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή συντηρητική παράταξη και όχι την λαϊκίστικη δεξιά που συνομιλεί προνομιακά με τη Μεγαλόχαρη.

 

 ∫∫∫∫∫

 

Χαράς ευαγγέλια για τις νεαρές κουβάνες, τώρα που ο Μάκης Ψωμιάδης έφυγε για την γειτονιά των στημένων, των αγγέλων εννοούσα, μπορούν να ξεκουράσουν τα ιδρωμένα μπούτια πάνω στα οποία έστριβαν τα πούρα του Μάκη. Ας ελπίσουμε ότι στον Παράδεισο θα έχει smoking room γιατί αλλιώς η κόλαση είναι μονόδρομος.

 

∫∫∫∫∫

 

Άνθρωποι με καπέλα, σκούφους, τραγιάσκες, σομπρέρο, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΣΤΕ ΦΑΛΑΚΡΟΙ

Διάφορα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ