Αεροσυνοδός απολύθηκε για άσεμνη χειρονομία στους επιβάτες

Facebook Twitter
1

Αεροσυνοδός της εταιρίας Aeroflot είδε την πόρτα της εξόδου μετά από άσεμνη χειρονομία που κατηγορείται ότι έκανε κατά των επιβατών μιας πτήσεις της εταιρίας.

Η Tatiana Kozlenko «ανέβασε» τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα Vkontakte, κάτι σαν το ρώσικο Facebook και αυτό ήταν η αρχή του τέλους για την καριέρα της αφού η φωτογραφία είχε πολλά share και σχόλια με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να το μάθει και η εταιρία. .

Οι διευθύνοντες της  Aeroflot απέλυσαν την αεροσυνοδό, λέγοντας ότι παραδέχτηκε το λάθος της ενώπιον τους. Η ίδια πάντως το αρνείται και υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτό το χερι της και δεν είναι αυτό το αεροπλάνο της εταιρίας Aeroflot.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ένοχο. Η φωτογραφία μπήκε στη σελίδα μου. Το χέρι δεν είναι δικό μου και το αεροπλάνο δεν είναι της εταιρείας μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταστρέφουν τη ζωή μου. Σας ζητώ βοήθεια και συμπαράσταση» έγραψε η Τατιάνα στο Vkontakte.

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια