«Πρωταρχικός μας στόχος, η ποιότητα»

«Πρωταρχικός μας στόχος, η ποιότητα» Facebook Twitter
0


— Η KPS βρίσκεται στον χώρο των δομικών κατασκευών αρκετά χρόνια. Ποιες είναι οι παροχές που διαθέτει η εταιρεία ώστε ο πελάτης να σας εμπιστευτεί;

Αντιμετωπίζουμε την ανανέωση κάθε χώρου ως μια σημαντική, ξεχωριστή διεργασία. Επενδύουμε στον σχεδιασμό, την έρευνα και την ενημέρωση, με βασική μας προϋπόθεση, αρχικά, να μας εμπιστευτεί ο πελάτης. Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε, να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε την κατάλληλη διακόσμηση των χώρων που αναλαμβάνουμε. Ακόμα και μια μικρή εργασία την αντιμετωπίζουμε με την ίδια σπουδαιότητα και εστιάζουμε στο να δημιουργούμε εμπνευσμένες λύσεις.


— Ποιες είναι οι συμβουλές που μπορείτε να δώσετε στον πελάτη που θέλει να κάνει ανανέωση του χώρου του, ώστε να τον βοηθήσετε να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα;

Η ανανέωση ενός χώρου είναι ένα πολυσύνθετο αποτέλεσμα πολλών ειδικοτήτων, με λεπτομέρειες σημαντικές, που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Η συμβουλή είναι να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες της λειτουργικότητας μέσα από την καθημερινότητά του και εκεί να προσαρμόζει με φαντασία τη διακόσμηση του χώρου του. Ο πελάτης θα πρέπει να έχει πλήρη εικόνα για την παραμικρή λεπτομέρεια που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί το έργο του.


—Τι είναι σημαντικό να προσέξει κάποιος που θέλει να κάνει ανανέωση χώρου;

Σημαντικό θεωρούμε να έχει πλήρη ενημέρωση για το σύνολο των εργασιών που θέλει να υλοποιήσει στην κατοικία του ή στον επαγγελματικό του χώρο. Να συμπεριλάβει τις παρελκόμενες εργασίες που μπορεί να προκύψουν, έτσι ώστε η συνολική δουλειά να υλοποιηθεί χωρίς εκπλήξεις. Επίσης, θα τον συμβουλεύαμε να μην επηρεαστεί από την υπέρμετρη πληροφόρηση που παρέχεται σήμερα αλλά να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες προς όφελός του και να τις προσαρμόσει στις ανάγκες του δικού του χώρου.


— Είναι ένας από τους στόχους της KPS η ποιότητα των κατασκευών της;

Φυσικά και ναι. Είναι πρωταρχικός μας στόχος και επενδύουμε στην ποιότητα σε όλες τις φάσεις των εργασιών. Το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και η πάροδος του χρόνου, επιβεβαιώνει την ποιότητα της εταιρείας μας, την οποία και επιδιώκουμε. Απολαμβάνουμε, πάντα με χαρά, την επιστροφή παλιών πελατών μας με ανάθεση νέων εργασιών και αυτό μας δείχνει ότι η εταιρεία μας είναι στη σωστή κατεύθυνση.

«Πρωταρχικός μας στόχος, η ποιότητα» Facebook Twitter


— Μπορεί κάποιος να κάνει ανανέωση χώρου και να έχει ταυτόχρονα εξοικονόμηση ενέργειας;

Ναι, μπορεί, και αυτό επιδιώκουμε. Είναι προαπαιτούμενο της εποχής μας, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον περιορισμό των δαπανών που επιτυγχάνεται μέσα από την εφαρμογή των νέων μεθόδων. Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εξοικονόμηση ενέργειας είναι προϊόν μελέτης που πρέπει να γίνεται στην αρχική φάση των εργασιών, έτσι ώστε να εφαρμόζονται σωστά.


— Η διακόσμηση και η ανανέωση του χώρου είναι ένα μέρος της παροχής που διαθέτει η εταιρεία σας;

Είναι αλληλένδετα ή όχι; Για εμάς, η ανανέωση ενός χώρου πρέπει να συνδυάζεται ταυτόχρονα με μελέτη διακόσμησης, γιατί μέσα από αυτήν πραγματοποιείται η σωστή οπτική των κατασκευαστικών εργασιών. Είναι αλληλένδετες εργασίες και η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες εσωτερικής διακόσμησης που μπορούν να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της εικόνας του χώρου.


—Υπάρχουν εξειδικευμένα τμήματα στην εταιρεία σας που παρέχουν νέες τεχνογνωσίες;

Ναι, υπάρχουν ειδικευμένα τμήματα, ωστόσο στην εταιρεία μας λειτουργούν και ανεξάρτητα τμήματα εξειδικευμένων ειδικοτήτων, που η σύνθεσή τους φέρνει το τελικό αποτέλεσμα. Για να επιτευχθούν η ποιότητα, ο σωστός χρόνος εργασιών αλλά και η μοναδικότητα του κάθε χώρου απαιτούνται τα τμήματα αυτά και η εξειδίκευσή τους. Για εμάς, τα ειδικευμένα τμήματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας.


—Θα μπορούσατε να μας πείτε ποιος είναι ο στόχος της KPS;

Στόχος της KPS είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλού αισθητικού επιπέδου, επενδύοντας στην ποιότητα των κατασκευών της.

«Πρωταρχικός μας στόχος, η ποιότητα» Facebook Twitter


KPS Constructions,
Τροίας 4-6, Βριλήσσια, τηλ.: 210 6839778
www.kps.com.gr, email: [email protected]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ