Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών

Μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους παράνομους διορισμούς γιατρών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση ήταν τα δημοσιεύματα για παράνομες παρεμβάσεις εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας κατά την διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη ιατρών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλήρωση κενών θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας της χώρας.

Οι βουλευτές, όπως υποστηρίζουν, θεωρώντας ύψιστο καθήκον τους την υπεράσπιση του Κράτους ∆ικαίου κρίνουν επιβεβλημένη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, εφόσον προκύψουν, μέσα από την δικαστική βάσανο, στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό ζητούν να διερευνηθεί εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τέλεσαν τα αδικήματα αυτά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια