H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε

H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε Facebook Twitter
2

Ένα νέο μήνυμα που από κάποιους θεωρήθηκε ως νέα προειδοποίηση για αυτοκτονία, ανήρτησε η η Sinead O'Connor στη σελίδα της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε μετά την εξαφάνιση της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα κείμενο που ονόμασε «ανοιχτή επιστολή» και το οποίο απευθύνεται στον Τζον Ρέινολντς, πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της Τζέικ.

Στο γράμμα αυτό επιτίθεται και στον γιο της, τον οποίο χαρακτηρίζει «διαβολικό» γράφοντας: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που υποφέρει από δυο γαμ... παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και αυτοκτονικό ιδεασμό δεν χειραγωγεί».

Κατηγορεί το γιο της ότι την εγκαταλείπει ενώ γνωρίζει ότι πάσχει από ψυχολογική ασθένεια και σημειώνει:  «Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Στη συνέχεια απευθύνεται στον πατέρα της και λέει πως η ίδια είναι πιο δυνατή από τη μητέρα της. «Δεν θα γλιτώσεις αυτή τη φορά με τον έναν ή τον άλλο γαμ... τρόπο». Και συνεχίζει, κατηγορώντας τον πως της ζητούσε 20.000 δολάρια κάθε τρεις μήνες. «Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Τζέικ δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε έναν νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση Τζον; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Η ερμηνεύτρια είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και τελικά βρέθηκε χθες το βράδυ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της καθώς στο παρελθόν είχε αναρτήσει "σημείωμα αυτοκτονίας".

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια